Katlanır ayna montaj yardım

a.kurt16

Azimli Üye
Adı
adem
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
türk kahve
Arkadaşlar merhaba aracına katlanır ayna montaji yaptıranlar varmı acaba varsa elinde montajla ilgili resmi olanlar yollayabilirmi lütfen modül aldım montajını yapacağızda yapmadan önce bilgi toplayalım istedik yardımlarınız için şimdiden çok tesekkürleri iyi aksamlar

Katlanir aynayi d kac a monte edeceksiniz ?

D4 TREKKİNG E MONTAJ YAPMACAGIZ

D3 premio ya da uyarmi acaba ?

Önceden bu konu üzerinde tartışılmıştı. Yanlış hatrlamıosam.

aslında modüle de gerek kalmaz araç üzerinde biraz çalışsak basit bir role ile de çözebiliriz ama çalışmak gerekiyor

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    96,5 KB · Okunma: 201
100tl civarında bir modül ile rahatça yapılabiliyor d4 de ben yaptırdım

BENDE MODÜLÜ ALDIM AZÇOK ANLIYORUZ MESLEGİMİZ OLMASADA FAKAT DETAYLI RESMİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ASLINDA 🙂 (link) ÜRÜN BU ARKADAŞLAR

@Ekrem
abi bende d3 urban var nasol yapariz

@Serhatayoglu
Olmaz D3 elektrik li katlanır aynan olması lazım

D3 te elektirikli ayne var ama icerden ayarlamalo elektrikli diyolar ya oyle var. Disardan aynalar katlanmiyor diye biliyorum. Katlaniyorsa dugmesi tusu felan varmi nasi aktif hale getire bilirim ?

D3 de maalesef mevcut degil d4 aynası takmanız ve sonra bu işlemleri gerçekliştirmeniz gerekiyor

@haydar06
Anladim abi tesekkur ederim

@Ekrem
ekrem hocam bu yeni dobloların cd mi var sizde acaba

@fikret2828
D3 premioda cd var

@Olcy5115
valla süper ya nasıl alcaz

2008 yılına kadar olan araçlar için cd bulunabilir ama 2008 den sonra (d3 ve d4) araçlar için sistem online malesef. aftersales.fiat.com dan kullanıcı adı şifre ile giriş yapılabiliyor
Ekran Alıntısı.PNG

@Ekrem
mealen biz giremiyoz yani

iki röle ile bu sistem çalışır az biraz elektronikten anlayan çözer
birinci röle merkezi kilitten tetik alıp anahtarlama yaptığında butondan kapatma yapmış gibi aynaları kapatır.
sistem bu şekilde çalışır ama araba hareket ettiğinde merkezi kilit kapıları otomatik kilitler bu kısımda ise araç çalıştığı için ikinci röle ile birinci röleye gelen beslemeyi kesersek röle işlem görmez ve sistem hatasız çalışır .Sadece ayna kısmına + tetikle için besleme gerekli .
eğer butonun oraya geliyorsa oda çözülür.
ayna anahtarı voltaj kısımlarını ölçmedim ama bir anahtar bağlantı resmi olursa daha detaylı çizebilirim.

Back