cizen_resim_38
Daimi Üye
merak ettim nasıl olmuş arkadaşlar jdm style sis farı ?
]
Hoş durmuş güle güle kullanın....cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
]
bakiergul tarafından yazılan metin:
Hoş durmuş güle güle kullanın....cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
]
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Bildiğim kadarı ile sarı sis ve far yasak. Ben beğenmedim, ancak önemli olan sizin gözünüze ve gönlünüze hitap etmesi 🙂
evet evet ben yazdım dün gece ama hala binlerce xenon lu araç var ...Bende eski aracımdan çıkardığım 3 takım var ne yapayım şimdi hepsini çöpe mi atayım......istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Xenon konusunda acele etmemenizi tavsiye ederim. Fabrika çıkışlı olmayan araçlarda xenon ların söktürülmesi düşünülüyor. Hatta yürürlüğe de girmiş olabilir. Bununla ilgili forumumuzda bir haber vardı. Ben biraz daha bekleyin derim.
Kardeşim fabrika çıkışlıda mercek ve far yıkama var da ondan bizinkiler ne olursa takıyorlar ....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Hayır mantıksızlığa bak abi; fabrika çıkışlı olan göz almıyor, sonradan takılanlar göz alıyor, sanki birisi mum diğeri projektör anasını satiim 😀
Kesinlikle öyle ama hak vermek de lazım kimisi modifiye olayında ölçüyü inanılmaz kaçırıyor.
bencede bokunu çıkarmamak gerekiyor...yakışanı ve karar olanı herzaman iyidir....cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
Kesinlikle öyle ama hak vermek de lazım kimisi modifiye olayında ölçüyü inanılmaz kaçırıyor.
evet maalesef.
ya modifiyesizsiniz yada modifiye sizsiniz 😉 🙂)
cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
evet maalesef.
ya modifiyesizsiniz yada modifiye sizsiniz 😉 🙂)
cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
]