İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu etıketlerı nerden alabılırız yardımcı olursanız sevınırım

bende istiyorum valla...aracıma yapıştırıp resimleri eklerim...ayrıca maatbacı tanıdığım var çoğalttıradabilirim...

iletişime geçerseniz bende katkıda bulunmak isterim...

süper olur forum liderleri bu işle ilgileniyorlar sana cevap vereceklerdir...

enerecep tarafından yazılan metin:
bende istiyorum valla...aracıma yapıştırıp resimleri eklerim...ayrıca maatbacı tanıdığım var çoğalttıradabilirim...

iletişime geçerseniz bende katkıda bulunmak isterim...

Matbaacı tanıdığınız varsa daha kolay halledersiniz, ben de reklamcı arkadaşlar ile halletmeye çalışıyorum ama bu sıralar üzerimde kara bulutlar dolanıyor. Her işim ters gidiyor 🙁

bende istiyorum. yıldız mavisi renk olursa daha iyi olur. benim eşim matbaa sektöründe bende yardımcı olmak isterim.

Kaçacak birşey yok ki zaten dobloyu kullanan doblocu ise iyi niyetle karşılar....

Aynen öyle kaybedeceklerin değil kazananların.... sitesi diye slogan yazmak lazım aslında .....

arkadaşlar geçen yıl stiker için format hazırlandı anket yapıldı ve uygulandı.
sitemizde dosyası mevcut.bir kısım arkadaşlar matbaa da yaptır dı ve üyelere gönderdi.kimisi hiç yapıştırmadı kimisi ilk gün yapıştırdı.

geremy tarafından yazılan metin:
arkadaşlar geçen yıl stiker için format hazırlandı anket yapıldı ve uygulandı.
sitemizde dosyası mevcut.bir kısım arkadaşlar matbaa da yaptır dı ve üyelere gönderdi.kimisi hiç yapıştırmadı kimisi ilk gün yapıştırdı.

Güvendiğimiz dağlara kar yağmasa şimdiye 10 kere hazırdı sticker lar. Arkadaşın keleğine geldik. Sallıyo da sallıyo beni 🙁

Geremy kardeşim şimdi yanlış anlamayın sakın beni ...Ben biraz araçya estetiğe önem veririm...Sizin yaptırdığınız stikırlar biraz iri ben yapıştırılmış araçlardan resimlerden baktım bence cok sakil duruyor benim şahsi kanaatim benim starex im varken hyundaim sitesine üyeydim bizim de sticker larımız vardı ona benzer yaparsak bence çok güzel olur aracın arka camına ozaman renk te farketmez her renk araca uyar neyse....arkacama doblo team logosu 10 zm kadar peşine devam eden site adımız ..Şü meşhur falan filan university sitilinde yani cam altına veya üstüne gelecek şekilde...Hatta iki kapılı arkası araçlar içinde bir boy küçüğünü yaptırırız .....Ne dersiniz ben arzu nederseniz benim reklamcıma bir çalışma yaptırayım...Onun üzerine konuşalım....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Geremy kardeşim şimdi yanlış anlamayın sakın beni ...Ben biraz araçya estetiğe önem veririm...Sizin yaptırdığınız stikırlar biraz iri ben yapıştırılmış araçlardan resimlerden baktım bence cok sakil duruyor benim şahsi kanaatim benim starex im varken hyundaim sitesine üyeydim bizim de sticker larımız vardı ona benzer yaparsak bence çok güzel olur aracın arka camına ozaman renk te farketmez her renk araca uyar neyse....arkacama doblo team logosu 10 zm kadar peşine devam eden site adımız ..Şü meşhur falan filan university sitilinde yani cam altına veya üstüne gelecek şekilde...Hatta iki kapılı arkası araçlar içinde bir boy küçüğünü yaptırırız .....Ne dersiniz ben arzu nederseniz benim reklamcıma bir çalışma yaptırayım...Onun üzerine konuşalım....

benimde hoşuma giden bir model.
hatta cam üstünde halen ilk yaptırdığımız dh nın etiketi duruyor.hele bir örnek görelim bakarız duruma.

tamam yarın leklamcıma uğrayıp eskiz yaptıracam.....

Cama içeriden yapıştırma daha mantıklı geliyor aslında. Diğeri logo üzerinde dışarıdan çıkartma olacağı için hem yıkama esnasında hem de mahalledeki zıpır çocuklar yüzünden zarar görebilir 🙂

aynı zamanda silecek üzerinden geçince de kötü bir görüntü ortaya çıkıyor zamanla. içten yapıştırma daha mantıklı

silecek geçmez üst taraftan ya 😀 içerden olması daha mantıklı evet.
birde bi not kagıdı kadar birşeye logo koyup site adresini yazıp sileceklere koysak fena olmaz

bence iç taraftan amblemi onun yanınada site adresini koyalım üst kısma görüşü engellemiyecek bir şekilde yapıştırdıkı mı güzel olur

Back