İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geremy tarafından yazılan metin:
ayarlıyacam😛

Sen niye yüklemedin diyorsan ki 😀 Bilgisayar Tamirdeydi yine*helpless*yazışmaları işyerinden yapıyordum. 1 Saat evvel aldım geldim..

işte resimler
1002804y.jpg

arkadaşlar yapışkanlı tarafa elinizi sürmemeye ve ellerinizin kesinlikle temiz olmasına dikkat edin parmak izi aynen çıkıyor

birde resimdeki tarihe bakmayın pilleri şarj için çıkarmıştım saat tarih güncellerken 2009 yazmışım😉

güzel olmuş yakışmış geremy...*clap*

bencede güzel olmuş ama benim araca uymuyor maalesef yaww. yenisinin tasarlanmasını bekleyeceğim.

yeni aracı olan üye sensin kokplot yeri sen belirle bi foto koy biz bişiler yapalım... Bunu koyacak güzel bir yer yok mu? Senin araçta koyu, açık renkte lazım*hmm*

kokplot tarafından yazılan metin:
bencede güzel olmuş ama benim araca uymuyor maalesef yaww. yenisinin tasarlanmasını bekleyeceğim.[/quot

Sizin araca açık renk gider ben yaptırdım kırmızı beyaz çok güzel durdu yanlız büyük yaptırmışım pazartesi ebatlarını küçültüp tekrar yapıştıracağım resimleri eklerim..Sizin aracta kırmızı renk görünürse kırmızı beyaz güzel olur kanaatindeyim..

galiba bunyas çok haklı kırmızı beyaz güzel durur.

ama benim anlatmak istediğim şu. stiker çok çok şahane olmuş. yalnız benim aracın kasa gölgesini yansıtmıyor sadece.

26096_1382526850680_1457245041_1010514_1996781_n.jpg

stikeri alır isek nereye takmalıyız fikir rica edeyim sizlerden arkadaşlar. aracımın arkası bu. resimde alacağım gün çektiğimden halen camekandaki hali. hazır elimde varken yeniden resim çekmeye uğraşamadım vallahi.

Arkadaşlar triska (İstanbul) ve Black Hawk (Kayseri) üyelerimize 3 er adet sticker alıcı kargo ile bu öğlen adreslerine gönderildi. Bünyamin288 arkadaşımız da soyadını özelden atarsa ona da göndereceğim. Çünkü soyad illa olacak dediler. Hayırlı olsun arkadaşlara...

Hilmi KIRYAMAN adına, Fethiye/MUĞLA'da herhangi bir kargo şirketinin şubesine gönderip, firma adını söylerseniz gri(çöl) DobloM'a uygulamak istiyorum.

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar triska (İstanbul) ve Black Hawk (Kayseri) üyelerimize 3 er adet sticker alıcı kargo ile bu öğlen adreslerine gönderildi. Bünyamin288 arkadaşımız da soyadını özelden atarsa ona da göndereceğim. Çünkü soyad illa olacak dediler. Hayırlı olsun arkadaşlara...

Teşekkürler usta. Teslim alır almaz en kısa zamanda uygulayıp resimleri paylaşacağım.

DobloM tarafından yazılan metin:
Hilmi KIRYAMAN adına, Fethiye/MUĞLA'da herhangi bir kargo şirketinin şubesine gönderip, firma adını söylerseniz gri(çöl) DobloM'a uygulamak istiyorum.

kardeş yollayayım ama bendekiler koyu gri ve siyahlara gitmiyor. Benimkisi granit gri ve boğuldu olmadı. Yeni parti kırmzı beyaz çaıkratacağım. Aracının fotosunu koyarsan olur mu olmaz mı diye bakalım.

Çöl grisi sarımtırak bir renk.
Açıkçası ben gri ile uzaktan yakından ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Ruhsatta öyle yazıyor.

Granit gri DobloM için kendim sticker yaptıracağım. Sizdeki sticker diğer aracım için ve takımın uyumu bozulmasın diyedir.

Çöl grisi:
doblo-carioca.jpg

[small]Resim alıntıdır.[/small]

tamam buna olur. Yarın size de sticker gönderiyorum kardeş.

Back