İllere Mod ataması yapılacaktır!!!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
benim için modluk çokta ö.değil paylaşımlara devam ederiz.... 😀 😀 😀 😀

DeadSilence Onur Kardeşimiz Çorum İl Temsilcisi olmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.Hayırlı olsun

Sayın İl Temsilcilerimiz Lütfen İlgili Forumda Başlık Açarak Üyelerinizi O Başlık Altında Toplayınız. Teşekkürler

Örnek: Ankaralı Doblocular
İstanbullu Doblocular

TEAM DOBLO AİLESİ

DeadSilence tarafından yazılan metin:
runbelx tarafından yazılan metin:
onur kardeşim hayılı uğurlu olsun

Sağolasın kardeşim.... 🙂

profildeki eksik bilgileri güncellersen sevinirim

DeadSilence tarafından yazılan metin:
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
DeadSilence Onur Kardeşimiz Çorum İl Temsilcisi olmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.Hayırlı olsun

Hacım yalnız çorum 19 plaka.. 🙂 🙂 🙂

demi 😀 kusura bakma düzelttim

sanırım kabul görmedi talebim...kısmet artık...ilerleyen zamanlarda umarım gelen herhangi bir talep için bende sessiz kalmam 🙂🙂🙂

prisonerman tarafından yazılan metin:
sanırım kabul görmedi talebim...kısmet artık...ilerleyen zamanlarda umarım gelen herhangi bir talep için bende sessiz kalmam 🙂🙂🙂

yeni görevlilere hayırlı olsun diliyorum.

acele etme zamanla olur her şey.

Arkadaşlar "prisonerman" adlı üyemiz Mersin Temsilcisi olmuştur. Sorumluluğu avatarı altında gözükecektir. Hayırlı uğurlu olsun..Mersinli doblocuları bekliyoruz artık..*clap*

Ayrıca topaloğlu Hamdi abimiz görevini bıraktığından dolayı Samsun İli temsilciliği boşalmıştır. Bu görevi layıkı ile yerine getirecek arkadaş var sa buradan mesaj atabilir. Teşekkürler

Arkadaşlar "prisonerman" adlı üyemiz Mersin Temsilcisi olmuştur. Sorumluluğu avatarı altında gözükecektir. Hayırlı uğurlu olsun..Mersinli doblocuları bekliyoruz artık..*clap*
*clap*

önemi yok topraaam sen daha iyi uğraşırsın bu işlerle benim vaktim pek olmuyor

prisonerman tarafından yazılan metin:
hakan yakıştıda sana bak yeni bir üye geldi mersin li onunla geç istersen bir irtibata

görmedim abi...adını söylersen biliyorsan, sevinirim.

ayrıca tekrar tekrar tşkkr ederim abi...o senin gözlerinin iyimserliği...((yakıştı demişsin))

hakan kardeş sanırım ben yanlış gördüm manisalıyış gelen arkdaş yanlış bilgi için özür dilerim

estağfrllah abi...ne demek..olur her zaman...günün yorgunluğu, günlük yaşam fln derken...okuma hataları hatta olduğundan çok daha farklı anlamalar.

Arkadaşlar hergeçen gün büyüyoruz. Her ile üeyelerimizden bir temsilci atanacak ve bu forum kısmında üyelerini toplayacaktır. İl başkanı gibi bişi, İl sorumlusu işte. Sorumluları site yöneticilerimiz izni ile görev alavcaklardır. Atananlar forumda avatarının altında "il adı sorumlusu" diye bir resim daha olacak. İl sorumlusu ileride olacak muhtemel toplantıları organize edecek, il genelinde sitemizn tanıtımını yapacaktır. Önerilerinizi de bekliyorum...

Bu başlık altına görev isteyenler ilini ve gerçek ismini yazarsa bu mesaja eklenecek arkadaşlar. Hayırlı olsun.*tup*

Baştan başlayalım;

Ankara - 06 Sorumlusu : Murat Üresin - kardelenkurt
Konya - 42 Sorumlusu : Mustafa Uysal - geremy
Trabzon - 61 Sorumlusu : Raptor
İzmir - 35 Sorumlusu : Çağdaş Yurtçu - izmirlidoblo
Antalya - 07 Sorumlusu : Bünyamin Keseroğlu -bunyas288
Adana - 01 Sorumlusu : Kemal Katiranci - Destroyer
İstanbul Avrupa Yakası- 34 Sorumlusu : Recep - premio_2007_55
İstanbul Anadolu Yakası - 34 Sorumlusu : Yılmaz Sarısözen - Runbelx
Muğla - 48 Sorumlusu : Hilmi Kıryaman - DobloM
Kayseri - 38 Sorumlusu : Şahin Demirtaş - Black Hawk
Bursa - 16 Sorumlusu : Mesut Şahin - Siyah_08
Giresun - 28 Sorumlusu : Ahmet Uzunkaya - Qarizma232
Çorum - 19 Sorumlusu : Onur Aydoğdu - DeadSilence
Mersin - 33 Sorumlusu : Hakan Ercan - prisonerman

Gaziantep için mod ataması yapıldımı?

ilk mesajda yazılanlar vardır sadece diğer iller yok yani..

sizi çok sık olmasada arada bi görüyorum forumda 🙂

isterseniz Gaziantep temsilcisi olabilirsiniz...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back