İllere Mod ataması yapılacaktır!!!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Yusuf Aydın ayintap kardeşim 27 Gaziantep Sorumlumuz olmuştur. Hayırlı olsun..Antepli üyeleri bekliyoruz artık

hayırlı olsun.*clap*

umut76 tarafından yazılan metin:
slmm arkadaşlar bn ığdardan yeni üye oldumm

vayy Iğdır da geldi maşallah 😀

runbelx ve desilance üyelerimizin il modlukları alınmıştır.Kararı anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
murat beni eski motluga alısan sevinirim

sadece istanbul mu olsun kardeşim?

prisonerman tarafından yazılan metin:
çeşitli nedenlerden ötürü birkaç gün bulunamadım...değişiklikler herkese hayırlı olur inş.

hayırlı olur inşallah teşekkürler kardeşim

ben burada biraz uzak kalmışım takip edemedim allah bilir neler oldu buralarda yaaw 🙂

öfkeyle kalkanlar zararla oturdular..

bi konu vardı haklı ve haksız tarafları da vardı. Ben gerekeni yaptım kolumu kestim, aileden bahsedenler bi sakalını kesemedi..

ben gurur yok abi..alttan alırım doblo ya devam ederim...

bi konu vardı haklı ve haksız tarafları da vardı. Ben gerekeni yaptım kolumu kestim, aileden bahsedenler bi sakalını kesemedi..

kardelenkurt, umarım üzücü bir sonla karşılaşılmamıştır. team doblo ailesi sitesi için en iyisi neyse o olsun.

kokplot tarafından yazılan metin:

kardelenkurt, umarım üzücü bir sonla karşılaşılmamıştır. team doblo ailesi sitesi için en iyisi neyse o olsun.

hayırlısı olsun abi ne diyelim.. bizim amacımız belli Sadece DOBLO...Bunu bilen böyle davranır..Benim kaybedecek bir şeyim yok

kokplot tarafından yazılan metin:

hayırlısı olsun abi ne diyelim.. bizim amacımız belli Sadece DOBLO...Bunu bilen böyle davranır..Benim kaybedecek bir şeyim yok

hayırlısı olsun ..

mmrb baya geç gördüm kusura bakmayın ben de şanlıurfadan katılıyorum urfalıyım herhaelde sorumlusu yoktu bu görevi almaya hazırımm

safeline tarafından yazılan metin:
mmrb baya geç gördüm kusura bakmayın ben de şanlıurfadan katılıyorum urfalıyım herhaelde sorumlusu yoktu bu görevi almaya hazırımm

gereken yapıalcaktır şimdiden hayırlı olsun...

kartepeLi tarafından yazılan metin:
Kocaeli - Efe Yurdagül

Sitede yeniyim ama artık devamlı buradayım.

gereken en kısa zamanda yapıalcaktır hayır olsun..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back