Abi kas konusunda herkes öyle söylüyodu ama söyleyenlere bizim torusu kullandırınca bunda var bişey diyolardı ben başka toros kullandım hakkaten ağır ama bizimki öyle değildi. şanlıurfaya gönderdik 90 modeldi ama canavardı alan adam dua etmiştir inşallah.( yani demem o ki ben o zamandan beri göbekliyim 😀 )
Yav bak duygulandım bak şimdi.. benim ilk göz ağrım da 90 modeldi..🙁
Hiç unutnam bir gun hazırlık yapıyorum İstanbula gidecem Torosumla.. Komşu geldi yanıma.. Nereye gidecen dedi.. İstanbula deyince; "Bununla mı dedi"... Onun arabası o zaman Renault 19 Europa Sedan... Çok lüks bizimkine göre ya.. 🙂 Dedimki ona: Kapımda şu an bu olduğuna göre benim için Mercedesten daha iyi Toros.... Şükür ki bu gün Allah bize DOBLO nasip etti.. Mercedes de ne ki.. 😀
çok iyi demişin abi bizede o lafı çok diyen oluyodu küçük olduğumdan bişey diyemiyodum 😀 bi yılda iki kez sinoba gidip gelmişliği var aynı hafta içinde heeey gidi günler hey. he bide şu var babamın acemilik zamanlarında az itmedim 😀 öyle kas yapmıştım ben 😀
Bende şoförlüğü Torosta öğrendim.Unutulmazımdır.Kayınbabamda 1974 orjinal fransız Renault. 12 sw yuvarlak göstergeli vardı araba yolda banamısın demezdi.Hele o eksoz sesine hastaydım. 3 sene önce sattı yine Toros aldı model yükseltti ama 74 modelin keyfini alamadı.
Bu yaşıma kadar bir çok taksıden kamyona kadar emvai çeşit araç kullandım. Beminde şahsı olarak ilk göz arım 1979 reno 12 SW siteyşın idi hemide çorum kaloriferliydi. 😀 3 sene bindikten sone sattım yerine 1994 slx katal aldım. Onuda sattıkdan sonra Rabbim resimdekini kismet etti çok şükür.
Veşimdi anlıçanız gibi direksiyoa deyi yaffff 😀😀 Yok yok o kadarde degil.
Ama bir Antep atasözü derki : Şofürun göbegi 140 lık BMC nın direksiyonuna deymeli der. 😀😀
Bende ilk direksiyona oturdugum araba torosdu nevsehire gittigimde abime yalvarirdim bana surdur diye oda ana yolda vermezdi bag yoluna girdigimizde verir baga kadar goturur tekrar ana yola kadar getirirdim o zamanlar derdim ilk arabam toros olsun ama toros olmadi brovevim oldu onada sekiz sene bindim direksiyonu öldürdü beni ve sigmamaya basladim ve mutlu son allah doblo nasip etti devam simdi