İl Temsilcilerin sticker Çalışmaları ( Yapılan Çalışmaları Bu Başlık altında Paylaşalım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m_ates27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yav bizim temsilcimiz, canımız ciğerimiz Baki abimiz nerde adam beykozda kardan çıkamadı mı? ses ver baki abiiiii 😀 bak ömer kardeşimiz de sana yakııın...bak ben toplicam ümraniyeyi gelcem yanına baskın olcak sona 🙂

Antepden bir üyemiz daha oldu

Q4pgZG.jpg

Abi supersin ya.. Gençlere orneksin, abisin..🙂

Mesai bitiminde arka çam stıckır için reklamcıya gittim. Ebatlarını ölçülendirdik tam makinadan çıkacakken elektirikler gitti iş yarına kaldı. 🙁 🙁

@mali_55

Mehmet Ali ver gazı 😀 😀 Bende bu gazla Antepdeki bütün Dobloları stıckırlarım heralda galiba sanırsam. 😀😀

@m_ates27
Abi sana gaz vermeye gerek yok ki.. Enerjine maasallah. Takdir etememek elde değil..

@mali_55

Teşekkür ederim. Bir görev alınça ister iş hayatında ister özel hayatında olsun işin önemini ve hakkını bileceksin ve vereceksin.

Keşke bende antepde olsaydım benimde stkirim olurdu ankarali il temsilcimizden ses soluk yok ankara uyuma sesimizi duysana

banada hediye sticker gelirse bizim arka camda ufak bi çizik var hem o kapanış olur hemde bende fiilende aileye katılmış olurum tamamen yaşasın TEAM DOBLO <3

Mustafa Abi süper emeğine sağlık

@yigitefe
@doblo vip premio

Teşekkür ederim. Oğuz

Valla helal olsun abi

çok hızlısın abi maşallah 🙂

sticker ler güzel duruyor... elime geçerse hemi doblom a hemi ducatom a yapıştırmak isterim.

Arkadaşlar bugun de aksiliklerden dolayı arka cam stıckır salı gününe kaldı. 🙁🙁🙁

geç olsun güç olmasın abi eline emeğine sağlık

Yalla nizde nedtiz yorum beni 🙂 🙂
Bu gidisden gorum sizi beni atom karincami deiim supermen mi deiim birini yapasiz. 🙂 🙂 🙂

Verin gazi hele 🙂 🙂

Yigitefe ankara temsilcilerinden biri olarak alındım. Sen Ankara buluşmasına katıldınmı katılmış olsan oradan temin ederdin.Ayrıca sticker il temsilcilerine geldiğinde sanada ulaştırılır.

Back