İl Temsilcilerin sticker Çalışmaları ( Yapılan Çalışmaları Bu Başlık altında Paylaşalım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m_ates27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesut gardasim ankara bulusmasi yapildiginda arabayi yeni almistim siteyi o zaman yeni ogrenmistim siteyi ve arabayi tanimaya calisiyordum ankara bulusmasi ben uye olduktan sonra olduysa gozumden kacirmisim su an olsa hoplaua ziplaya gelirim.alinacak birsey yok gardasim sadece bir serzenisti benimkisi .mustafa abi ta antepte havada karada denizde giden dobloya stlir yapidtiriyo biz turkiyenin gobeginde sitikiri bulamiyoz sadece olay budur

Yigit gardaşim benim avantajım elimde stıckır olması. Bu araç stıckır lama yeni çıktıgında elimde oldugundan dolayı bir çalışma yatım Umuyorum ki Mesut gardaşımdada olsa benim yaptıgımın aynısını hemde daha fazlasını yapaçagından eminimdir. Darılmaca güçenmece yok. Bıraz sabirli olalım Murat kardeşim stıckır lar hazırlanınça il temsilçilerine göderdiginde sanada ulaşıçaktır.

Yiğit efe alınmak işin latifesi. Temsilci olarak sticker bana ulaşırsa senin sticker ı ben takacağım.

@mesut170

Allahına gurban senin Mesut. Yigit bak gardaşım aynen dedigim gibi. Stıckırlar bi ulaşsın Türkiyede olmayan Doblo kalmıyaçak haralda galiba sanırsam 😀 😀

LYDrdz.jpg

@ToeXicT
Sevgili bursa temsilcimiz gökhan bey bizde sticker istiyoruz 🙂))))))

gökhan! duy vatandaşı 🙂

@Ramazan1689

P.ertesi size ozel stickerlariniz olacak 🙂

Pazarteesii sticker istiyoruuuz çılgıncaa 😀😀

maşallah yapıştırılan arabaya yakışıyor.. inşallah bir gün bizede nasip olur..

Arkadaşlar nasıp bügüneymiş hayırlısıyla stıkır uygulamasını yaptırdım.

l0q6kB.jpg

Vg91Vy.jpg

4Zjvgp.jpg

Ağam hayırlı uğurlu olsun.

@mesut170

Teşekkür ederim. Mesut kardeşim

Bagajin üstündeki geri görüş kamerasimi kaportaya vidaladinmi

@yigitefe

Yigit o bahsettigin kamara degil. Reklamcının metresi. 🙂

Hay allah kamera zannettim kamera olsaydi cok cirkin yapmışlar diyecektim

Back