rustu2000
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 16 Ağustos 2019
- Adı
- rüştü
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
Çizimler konusunda katkıda bulunabilirimben yazılımcıyım olmazmı alt yapı obd var gostergeler sonucta canbus hatına baglı... can bus ta her aracta standart olan hız devir, mzaot, sogutma suyu kodları, akü voltajı vs... okunabilir.
kadran resimleri çizmeye calısıyorum photoshop bilgim az. sonra tft lcd ekrana atınca paylasırım.
saygılar
Sevinirim piksel olculerini konusalim ozelden tskÇizimler konusunda katkıda bulunabilirim
Paylasim yapacagim emin olabilirmisiniz suan aracin obd uzerinden can bus hatini dinleyim analiz etmeye calisiyorum sonrasi kodlama cizimler zatenBu konu baya ilgi çekiciymiş. İlerleme aşamalarını paylaşırsanız memnun oluruz.
Dobloyeni adlı resimdeki görsel güzel olmuş bende merakla bekliyorum.evet arkadaslar ilk tasarım bitmek uzeredir. yag ve hararet göstergenin altına yapmayı düşünüyorum. yaklasık 4 çeşit kadran tipi tasarımı yapacagım. tabi o kadranlarada beyaz kırmızı mavi sarı renk yapmayı dusunuyorum. daha tasarımımız devam ediyor... Dobloyada Yakıştı 🙂))
Daha açılış ve kapanış intorosu yapılacak
fikir ve görüşlere açıgım. olmamıs dediginiz yerleri düzeltiriz...
Merhabalar 4 cesit kadrad modu eklenecek ayrica 4 moda farkli renklerde uygulanacaktir. Tasarimlar devam ediyor.Seri üretime biran evvel geçmeniz dileğimle , mod değiştirme seçeneği de olursa mükemmel olur