GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

Allah allah ilginç yorumlar alıyorum
Ben d3 ü sıfır aldığımda birmot bayinin verdiği yakıt koruma ve puan kartının yüzünden yaklaşık bir birbuçuk yıl yakıtımı opetten aldım
Sonra yolum üstünde opet olmadığı için mecburen shelden aldım opete göre shel yakıtının daha uzun km yaptırdığını gözlemledim sonra test için PO yu Denedim oda shel ile aşağı yukarı eşit yol yaptırdı o gün bu gündür en çok shel veya Po dan alım yaparım Opetin lpg yakıtınında diğerlerine göre daha az yol km götürdüğünü kıyasladım ben kendi ölçümlerime göre kesinlikle opet e uğramıyorum

@www.akdenizelektronik.org
İstasyona görede fark gözükebilir ama en az mesafeyi en iyi çekişi shell veriyor. Shell ile opet arasın 100tl lik yakıtta en az 20km daha fazla gidiyor opet. Hele bp hepsine takıyor araç yakamıyor 😀 uzun yolda bp daha çok km yapıyor.

@mesut170
Aynen abi yılda ne kadar yol yapıyoruz ki kuruşların hesabını yapmaya gerek yok ama işte genlerimize işlemiş 😀

@Sezgin Tok
bende yolda kalıyorum dibine kadar çektiriyorum başkanın nasıl.bu bizim sincanda en hesaplı ve temiz mazot powervaxta iyi

hele maxi shell nitroyu alınca coşuyor rokete geçiyor ve su gibi içiyor

@yunus0635
Yok yaaa sen öyle san senden geriye dönük en az 10 yakıt fişi istiyorlar. Hangi istasyondan alıyorsun vs pompa sökülüp tortunun neden kaynaklandığına bakılıyor 😀

Back