GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 7 kuruş zam yaptı

(link)

Lukoil zam haberleri 🙂
image.png

(link) Burdan takip edebilirsiniz.
Petrolün varil en yüksek fiyatları
2011 Nisan ve Mayıs ayları 102 USD. Türkiyede 1.4.2011 - 30.5.2011 tarihleri arası mazotun litesi: 3.70 TL USD:1.55 - 1.60 TL civarı
2012 Şubat ve Mart ayları 108 USD. Türkiyede 1.2.2012 - 30.3.2012 tarihleri arası mazotun litesi: 4.08 TL USD: 1.76 - 1.78 TL civarı
2013 Temmuz ve Ağustos ayları 106 USD Türkiyede 1.07.2013 - 30.08.2013 tarihleri arası mazotun litesi: 4.60 TL USD: 1.93 - 2.04 TL civarı
2014 Temmuz ve Ağustos ayları 105 USD Türkiyede 1.07.2014 - 30.08.2014 tarihleri arası mazotun litesi: 4.43 TL USD: 2.13 - 2.17 TL civarı
2016 Ocak ayı başı 38 USD ve bugun 30 USD bu ay Türkiyede 1.01.2016 - 26.01.2016 tarihleri arası mazotun litesi: 3,44 TL USD: 2.95 - 3.02 TL civarı

2011 deki fiyat ile 2016 fiyatına göre bugunun hesabını yapın 🙂

Son düzenleme:
Arkadaşlar Son fiyatlar ve belli bir alımdan sonra
indirim yapan istasyon veya kampanyalar varmıdır ?
yarın mazot almam lazım

@www.akdenizelektronik.org
Bilgidin sirketten sasma bence 3 5 lira kar edicem die motor heba olmasin birkac hafta onceki fiyatlara yukseldi su an dahada yukselirmi derseniz ihtimal buyuk

Bizde warili 1$ a dusse biz yine ayni paralara aliriz bu mazotu.bi aciklama dinlemistim secim oncesi mazotu 1 lira 2 lira yaparsak trafigin onune nasil geceriz diye birseyler soylemislerdi..farkli bi bakis acisi war sikayet eden otobusle gitsin falanda demisti arada kimdi hayirlamiyorum tam

@İlhan68aksaray
Helal olsun kardeşim.. imzamı atıyorum yazının altına.... Bizim olana kendi ürettiğimize değer vermediğimiz sürece kendi kendimize ağlarız anca... Yerli sanayi gelişmek zorunda başka alternatifimiz yok çünkü doğal enerji kaynaklarına sahip değiliz. O halde yerli malına sahip çıkalım ki gelişelim rusu, yahudisi iti köpeği bizle uğraşamasın.Yarı bir gün çocuklarımız bizim sanayimizde çalışacaklar başka yerlerde değil....

Dayımın tecrübesini paylaşıyorum. Isuzu npr long 2012 kamyon euro 4 veya 5 tam bilmiyorum. Otobil kullanılıyor. Shell 5 6 depoda bir egzoz açıyor.
Opet 5 6 depoda bir egzoz açıyor.
Bp de 3 depoda bir egzoz açıyor.
Egzoz açma derken durup egzoz temizliği yapıyor. Ne kadar sık yaparsa o kadar çok kirleniyor demektir.
En son bp den otobil kullanıyorlar son 1,5 aydır bp keşandan aldığında pompanın dibi geldi herhalde enjektör arızası verdi ve turbo mili hasar görüp egr çatladı garantiden yapıldı. 1 haftadır yatıyordu dün çıktı servisten.

Son düzenleme:
@yenidoblocu
Bu forumda shellden alınan yakıtın daha uzun km götürdüğü ile ilgili yorumlar hatırlıyorum. Ben arabayı satın aldığım abinin tavsiyesi ile yaklaşık 1,5 yıldır opet alıyorum. Bir kaç defa shell aldım. Opete gore daha az dayandı. Sizlerde de durum böyle mi acaba?

@Zeguj
Aynen öyle @ceyhungulen abide shell kullanıyordu opeti tavsiye ettim daha fazla km yapıyor şu anda. Shell de iyidir ama daha az km yapıyor iyi gidiyor. Bp en çok mesafeyi veriyor ama gidişini törpülüyor biraz.

shell in mazotu opete oranla daha kalın olduğu için az km yaptırıyor ama performans istiyorsanda shell w power nitro derim

Back