GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

ankara kırıkkale arası çoğu yerde 2.85 tl

Tpye güvenirim alırım sürekli ucuzda çokta iyidir mazotu ama daha ucuzlara markasızlara güvenmem üç kuruş için riske değmez

Güzeel düşmeye devam ediyor mazot 3 TL nin altına düşene kadar devam inşallah.Bir de bu Kırıkkale yolundaki istasyonlar güvenilir mi acaba? Her ne kadar akaryakıtlar aynı rafineriden çıkıyorsa da içine birşeyler katıyorlar mı dersiniz? Çünkü bu kadar ucuz satmalarının nedeni nakliye masrafının az olması dışında ne olabilir?

nezaman bitiyo başkanım gidipte fullesem bitmeden

moralim bozuldu başkanım şimdi

haber sitelerinde göremedim şimdi alt yazıda gördüm 4 krş artmış.bazen böyle olabiliyor fazla indirmişler demekki.😀😀😀.ama şimdilik artacağını sanmıyorum.ama bir yükselirse uluslararası piyasada petrol işte o zaman hapı yuttuğumuz gündür.5 tl ye falan ancak alırız gibime geliyor.

@Ilkankrk
rus firması değil mi bu lukoil 😀

bugün aldım Eskişehir de 3.31 di katkılı dizel opette.

Yarım saat önce 3.30 dan aldım Opetten. Şehir:Bolu

@kardelenkurt

@Ilkankrk
Aynen iktidarla ters diye bireysel vatandaş olarak biz niye pahalı satandan alalım değilmi ?
Biz vatandaş olarak bize hizmet vereni ve kesemizi düşünmeliyiz
iktidar biz vatandaşlarını düşünse petrol varili dünyada dibe vurduğu bu günlerde hala en pahalı yakıtı bizlere kullandırmaya devam etmezdi Bende bu firmaya üye olmayı düşünüyorum
Ara ara bu istasyondan diğer aracım için lpg alımı yapıyorum ama yoluma ters olduğu için doblom için hiç dizel almadım alıp deniyeceğim
Doblom için Şimdiye kadar Shell ve PO Dan alım yapıyordum gayetde memnunum
Aracı sıfır alırken verdikleri Opet güvenlik ve puan kartı olmasına rağmen
sadece 1 yıl kadar opetten alım yaptım ve bundan sonra bir daha opete uğramadım
çünkü aldığım yakıt daha kısa kilometrede tükeniyor sadece dizel yakıtta değil diğer aracımda kullandığım lpg yakıtındada buna gözlemledim
sanırım yakıt diye hava üflüyorlarkı kısa sürede ibre dibe vuruyor

@www.akdenizelektronik.org
Valla kardeşim yıllardır bütün araçlarıma shell ve bp den başka yerden almadım. Bu aldığım firmalar sank yerli firmalar. Yıllarca sırf arıza olursa shelden aldım kardeşim sıkıntı olmaz yakıttan demek için ve hep en iyisi algısı olduğundan vazgeçmedim ama şu araşar tp den alıyorum ve km de farklılık gösterdi fazla yol yapıyorum ve fiyatı uygun az önce gelirken baktım 3.20 indirim kartı ile 3.10 düşüyor valla ben memnunum. Devlet düşürsün bizde uygun olana değil bizim olana yönelemim

Back