Fiat'a Sorun Cevaplasınlar (DUYURU)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Teşekkürler TEAM DOBLO teşekkürler FİAT.

2006 1.9 Multijet kullanıcısıyım yıllık yaklaşık 1.000 tlye yakın vergi ödüyorum+her yıl muayne ve tamamen aile aracı olarak kullanıyorum bu vergi konusundan bi çok kişi şikayetci bir şeyley yapamazmısınız ? Eğer olurda vergiler düşerse 0 Doblo alma ihtimalimiz yüksek.Sırf vergiler yüzünden aracımı satılığa çıkarıcam yakında..

Bir çok doblocunun bir diğer sorunuda sustalı anahtarların tam kapanmaması bendede aynı sorun var anahtarı kapatınca yarım santim kadar açık kalıyor. Garantim devam etmekte garantiden değişme olasılığı varmı? Ayrıca anahtar konusundada iyileştirmeler olsa iyi olacak. Teşekkürler

2.0 135 power motorların yeniden üretilme durumu varmıdır?

D2 kasanın bu haliyle yada makyajlanıp yeniden satışa çıkarılması gibi bir projeniz var mı ?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Doblo d4 kasa araç içi ses sistemi yetersiz, hoparlör yerleri küçük, büyütmek istesek yapamıyoruz. Bunun için önereceğiniz bir çözüm yolu varmı?

fiat türkiye ilk önce hoş geldiniz diyorum;
2012 model doblo premio sahibiyim aracım şu anda 41.000 km de benim sorunum aracın fren diskleri ile alakalı, aracım 34.000 km'ye geldiğinde titreme sorunları başladı yetkili servise götürdüğümde disklerin taşlanacağını ve sorunun çözüleceğini söylediler;
fakat aracım 40.000 km ye gelmeden aynı sorunlar tekrar başladı .
40.000 bakım için servise tekrar gittiğimde aynı sorunun devam ettiğini söyledim sağ olsun arkadaşlar sorunu şu anlık hallettiler ama 5 veya 6 bin km sonra aynı sorun tekrarlıyacak bu sorunu yaşayan benim bildiğim çok kişi var garantiden neden fren disklerinin değişimi yapılmıyor.Teşekkür ederim .

1-Kullanma kılavuzunda belirtilen death lock kilit fonksiyonu neden çalışmıyor.camı patlatan hırsız kapıları çok rahat açıp camdan geçmeyen bagajdaki büyük sandık vs.eşyaları boşaltabiliyor.

2-Far yıkama fonksiyonu cam yıkama kolunu 3-5 saniye basılı tutunca çalışması daha iyi olmaz mı.Depoda su kalmıyor.

3-Torpidoda aydınlatma olmaması.

4-Dikiz aynaların kör noktasının çok fazla olması.

5-Zamanla ön kapı kilit dilinin üzerindeki plastik kaplamanın aşınması ile kapıların stabilize yolda kütürtü şeklinde ses çıkarması(aynı sorun linea larda mevcut)

6-60 000 bakımı yetkili serviste 700 tl sanayide tüm parçaları kendim orijinal alarak kitabına uygun şekilde 300 lira,siz olsanız hangi servisi seçersiniz.

Diğer sorum ise Fiat daki görevinizin ne olduğu.Bu sorular havada mı kalacak gerçekten de ilgili kişilere iletilecek mi.

@DoBLo_cU
çok güzel düşüncelerim dile gelmiş perfect doblocu

--linea otomobil doblo kamyonet olmasına ve aradaki %30-35 lik vergi farkına rağmen doblonun neden bu kadar fiyatının yüksek olması(aynı şeyi ford ana bayisine sordum onlar afalladı).
-- doblolardaki kapı kollarının bu kadar şikayete rağmen neden iyileştirilmemesi(en azından fiorinodakiler gibi olması bile çok daha iyi)

Merhaba,

Niçin 3+2 yıl uzatılmış garanti uygulamadan kaldırıldı. Fiat ürettiği araçlara eskisi kadar güvenmiyor mu? 2013 Model Doblo Urban aracımın 3 yıl olan garantisini 5 yıla uzatmak istiyorum.

@turan

Uzmanlarımızdan teknik yorum almam daha doğru olur bu konu hakkında. Bayiden parça numarası vb. bilgilere ulaşabilmem için bana araç bilgilerinizi verebilir misiniz? (şasi,plaka)

Özel bilgileri buraya yazmadan @Fiat Türkiye özel konuşma başlatılıp gönderilirse sevinirim.

2011 1.6 premio aracımın yakıtı 9litrenin altına düşmüyor neden böyle @Fiat Türkiye

Dosyalar

• 13400_947209951976428_783303972060120922_n.jpg
    13400_947209951976428_783303972060120922_n.jpg
    10,5 KB · Okunma: 25
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back