EcuFast Performans Farkı...

@dumanmurat
Sağlık olsun muratım

bu ecufast yazılım işi ile ilgili şahit olduğum bir olayı anlatayım. antalyalı arkadaşımda 2015 fiorino var. yazılım atarlerken pc mavi ekran veriyor. yazılım işi yarıda kesiliyo. daha sonra ne yazık ki ecuyu kurtaramıyorlar. araç hiç marş yapmıyor. tekrar yazılım da yemiyo ve sonra mecbur çıkma ecu bulup onu yazılımlıyoyorlar.

fakat şöyle bir sorun ortaya çıkıyor. çıkma buldukları ecu odometre bilgisi resimdeki gibi. çıkma Ecunun kilometresi 3 kere ve en son 180 binde çekilmiş. arraç gösterge ekranında 32.000 yazıyor ama ecu bilgilerinde odometre kilometresi 197.000 de.

Aracı satarken km kontrolü yaparken odometreden kontrolü yapılıyor. gösterge kilometresi ile farklılık ve yenilenen kayıt sayısı farklı ise kilometresi düşürülmüş anlamına geliyor.

R1qd2a.jpg

@Ekrem
Yani neyapmamız gerekiyo

orjinallikten yanayım. ama bu olay sadece büyük bir şanssızlık. tekrarlanacak diye birşey yok. bu işi yapan ustalara da lafım yok. illaki işlerinde tecrübelilerdir ama onlarında ellerinde olmayan bir durum. en ufak bir dikkatsizlik veya hata geri dönüşü olmayan sonuçlar getirebiliyor

@Ekrem
Gercekten düşük ihtimalli bir olay gerçekleşmiş, sonrasında bir sorun oldu mu?

@Ekrem
Teşekkürler abi ecufasta sonsuz güveniyorum.

Sonrasında bir sorun yok. Araç çalışır durumda ancak. Aracı satarken odometre kilometresi fark edilirse açıklama yapmak zorunda kalmak can sıkıcı

@Ekrem
binde bir ihtimal ama olabiliyor...motoru yıkatırken beyin uçabilmesi gibi bir ihtimalden bile az ama ihtimal...geçmiş olsun valla..

@kerimgunal
Oncelikle hos geldiniz aramiza.rampada bogulup vites degistirmek yok alt vites bayilmasi yok 650 km yapiyodum yazilimdan once 850 km gordum o kadarmi fark etti dersen ufak oynama yapabilir ama daha canli bi araca binmek daha keyifli

Öncelikle selamlar ve iyi akşamlar ecufast kredi kartına taksit imkanı sunuyormu sunuyorsa taksitli fiyat nedir bilgilendirebilirmisiniz

Bu ecufast yazılımı sonrasında aracın ecu vs.herhangi bir elektronik aksamında oluşan sorunda masrafı karşılıyorlar mı?

2004 jtd lere atıyomusnuz abi sıkıntısı falan oluyomu ?

@Jawenks
Detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz

(link)

Fiziki olarak turbo,krank,piston vs.değişmeden daha fazla basınca maruz kaldığında uzun vadede soruna yol açacağı düşüncesindeyim.En basitinden turbo hortumu bile 90 HP 200 nm torkun vereceği basınca göre kullanılıyor.Yani motor sistemi olarak hiçbirşeye müdahale etmeden yazılım ile oynayarak güç artışı kısa vadede hoş gelsede uzun vadede zararı olacaktır.1.3 mjetteki 200 nm tork turbo beslemeli olmayan atmosferik 2.0 benzinli motorlarda bile mevcut değil (2.0 ortalama 180 nm tork civarıdır).D4 lerle birlikte 1.3 mjetlerde turbonun 1500 devirde açması ile araç çekişinde olumlu olarak yansıması gerekir(bizim araçlarda 1750 devirde açıyor D3).Ayrıca markaların bile garantisi zar zor işlerken yazılım firmasının vereceği sözlü garanti benim mantığıma uymaz.Yaptırmak isteyen yaptırır.Bu görüşler kişisel düşüncemdir beni bağlar.

Uzun vadelerde sorun yapacak şeyleri yapacak kanaatinde deyilim ecufastın ecufast tüm araçları analiz ve inceleme yapmadan uygulamasını yapmayıp uygun gördüğü şartlarda uygun görüp uygulamakta şanzımandan tutup hortumundan Civatasına kadar herşeyine kadar analiz yapıyor ayrıca kimse 50bin 60 bin 70bin tl lik aracının 500tl lik yazılımla hurdaya yada arıza yapma riskine girecek kadar parasını yoldan bulmuyo ikincisi burdaki yaptıranların önceki sonraki yakıt durumlarına kadar sayfayı baştan sona kadar inceleyip görüş ve fikirlerinize aydınlık olacağı kanaatindeyim şahsen ben yaptırdım çoook ve çoookk memnunum şunu düşünün ozaman fabrika neden kısa şase ile uzun şaseye yani maxi araca 105 hp öngörmüş veya kısa şase ve uzun şase maxiye neden 90 hp vermiş diymi bunda bir saçmalık olması gerek yani bari uzun şase maxi üretiminde 90hp yerine 115hp veya 105hp yerine uzun şase araca bari 135 hp verilsin diymi çok saçma geliyo hesaplama ayrıca maxi 1.6 ile kısa şasenin disklerini farklı yapmışsın maxi büyük boy kısa şase küçük boy yani motor hp de yükseltibilir demekki biyerden kısmışlar oyüzden böyle araçları kişiselleştirme yapan böyle ecufast gibi kurumsal firmalara sonsuz güvenim var gerekirse aracım ecufast yüzünden hurdaya dönsün ama ecufastın bizlere sözlü verdiği garantiye dahi itibar ediyor güveniyorum sonuna kadar vee team doblo ailemiz bizlerin maddi manevi emniyeti düşünerek sponsorlarla işbirliği yapar.şahsınıza saygım sonsuz lakin düşüncenize katılmıyorum.garanti kapsamındaki araçlara gelince servis ile bizzat görüştüm servis derki Araçlarınızdaki yazılımı kesinlikle siz söylemediğiniz sürece bilemiyoruz çünki hiçbir servis
istasyonumuzda dyno test cihazlarımız yok mevcut değildir der.yani ecufast ile hayat yolunda şüpheniz olmasın.
Saygılarımla.

HAKKIMIZDA

2000'li yılların başından beri Otomotiv Sektörüne hizmet eden Ali Alper Özüçertarafından kurulan ECUFAST , siz aracına değer veren ve yeniliklere açık müşterilerine ekonomi ve performansı bir arada sunmak için çalışmaktadır.
Kalite ve Müşteri Memnuniyeti ilkelerinden ödün vermeden , Deneyimli Mühendis Kadromuzla Yazılım Sektöründeki tüm gelişmeleri siz müşterilerimize sunmak için Ülkemizde ve Dünyanın birçok ülkesinde her geçen gün büyüyen bayi ağımızla sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
ECUFAST kalitesini şimdiye kadar kullanan 30.000’in üzerindeki binek ve hafif ticari, 5.000’in üzerindeki ağır ticari araç sahibi müşterilerimizin memnuniyetine sizlerin de memnuniyetini katarak Türkiye'deki liderliğimizi Dünya çapında tercih edilen bir marka konumuna taşımak en büyük hedefimizdir.
Saygılarımızla
ECUFAST
FB_IMG_1478882846998.jpg

Tüm Mesajları Okudum ve Kesinlikle yaptırmaya karar verdim. Aracım 1.9 d2 2008. Kar kalktığı gibi Trabzon EcuFaste gideceğim. Aklımda hiç bir soru işaretide kalmadı. Soru işareti olanlar tüm mesajları okusun kâfi.

Back