yazılım motorun varolan ama fabrika çıkışı yazılımla kısıtlanmış belli bir değere endekslenmiş gücünü ortaya çıkarıyor.
babamın 2011 mode aracında 4 yıldır yazılım var ve bir sorun görmedik 49.000 km de aldık şuan 80.000 de
@Tayfun17
Tayfun kardeş tavsiyem güvenilir yerden yaptırmandır.Mesela Erzurum da 2 firma yapıyor bayisi burada.Ama ben güven meselesi diye 1 günde 700 km yol yaparak trabzona gidip yaptırdım.Şimdi gönül rahatlığıyla kullanıyorum.Sponsorumuzun bize özel indirimide var hem.Tabi genede tercih senin kardeşim.
Bende ecu fast diye düşünüyorum tek eksiğim o kaldı ya Bursaya yada Tekirdağa gidicem indir derken tüm Türkiyedeki ecu fastte geçerlimidir bide maliyeti söylerseniz güzel olur
Arkadaşlar ecufast can vitesi unutuyorsunuz 80 km ile 6. Vitesde topluyor düzce buluşmasından gelirken tam denedik sonuç süper hızlanma ve son sürat mükemmel
Yazılım kervanına katılalı 3 gün oldu ve sonuç muazzam yokuşta bayılan arabanın yerini vites yükseltmemi isteyen bi araba aldı. Tabi yazılıma egr katalizör ve emme manifoltu temizliğide eklenince Yunus Kılıc abimin deyimiyle perfect perfect