Ecufast deneyimlerim

@antilop_skull
Mantık o şekilde değil alt devirlerdeki cansızlık gidip çabuk toparladığı için ve vites küçültme ihtiyacı azaldığı için ekonomi gerçekleşiyor

@serdarengin
Ben 2 gün önce 1.3 2012 doblo dynamic aldım. .eski sahibi multimedia takmış .hem on teyp hemde başlıklar. .bayağı memnun kaldim

1.6 uygulanirsa sonuç nasıl olur dahada sahlanirmi bi bilginiz varmı sayın abilerim

@hyk
Ben gecen ay yaptirdim bildigin asvalti tirmaliyor.hissedilir performansi var.motorun sesi bile degisiyor harika bisey

Herkese hayırlı akşamlar Hayırlı Razamanlar 🙂 Aranıza yeni katıldım. Bende artık 2011 D3 doblo 1.3 mjet doblo sahibiyim 🙂 İstanbuldan sevdiğim bir abim arabayı daha almadan yazılım yaptır falan dedi ben sıfır aldım direk yazılım yaptım dedi. Yaptım derken durum şu. O racechip ürünü kullanıyor ultimate olanıymış. Gayette memnun arabayı satacak olursan da sökersin yeni arabana takarsın diyor. Bir çok marka modelle uyumluymuş. forumda arama yaptım ama racechip e hiç denk gelmedim.

Neden racechip tercih edilmiyor. ECUFAST kendini ispatlamış süper harika ama neden racechip yok ortalıkta ? Neden racechip almamalıyım. fiyat açısından baktığınızda ECUFAST baya uygun aslında.

@firukk
@yunus0635 abi ecufast hakkında yardımcı olurmusun

@firukk
linke tıklayarak performans ve ecufastı bu konu üzerinden inceleyebilirsiniz

(link)

(link)

selamun aleykum abilerim bu benim doblom 1.2 benzinli bu arackarda chip tuning uygulamasi yapiliyormu bilgisi olan varmi acaba..tesekkur ederim

@Bekir Orhan
aleykümselam
sizinkine olmuyo

sagol abi tesekkur ederim

bu cuma inş bende gidip yaptırıcam Ankara Ecufastle görüştüm 1.6 da kullanan varmı

Çok farkettimi sizce bende düşünüyorum yakıt durumunu çokda etkiliyormu
Konu sahibi olarak etkilerini ilk mesajda detaylı olarak yazmıştım. Okuyabilirsiniz. Araç 1.6 uzun kasa urban doblo

Güncel fiyat hakkında bilgi nereden alabilirim madem bu kadar iyi bende yaptırayım

Güncel fiyat hakkında bilgi nereden alabilirim madem bu kadar iyi bende yaptırayım
Bütün ecufast bayilerinden fiyat alabilirsiniz
Nakit 500₺
Kredi kartıyla 600₺
Büyük buluşmalarda o güne özel fiyat 400₺

Bende yeni yaptırdım 1.3 90 beygir 2015 aracım bayırlardaki bayılma ortadan kalkıyor 2den 1 e almadan devam ediyorsun

Garantili araca da bu uygulama yapılsa garanti dışı kalır mı bir çok kişi bunu merak ediyor

merhaba butun sayfaları okuyamadım kusra bakmayın bende 1.3 90 bg maxi var arac 110 üzer, cok bagırıyor yazılım ile bu bagırmada d
zelme olurmu ?
Şanzıman vites sayısı ve vites oranları ile alakalı bir durum.6 vitesli olan araçlarda bu bağırma olmuyor.

Allahın izniyle bende bu gün yaptıracağım 1.3 multijet premio aracıma inşallah memnun kalırım istanbul

benimki almıyo 😢😢😢😢😢

Back