Ecufast deneyimlerim

@b_ates27
Yani TeamDoblo ya 500 tl yaptılar değilmi?

@b_ates27
Biliyorum kardeş Mustafa abiyle mesajlaşmıştık bende ertesi gün kardelenkurt tan adresini alıp gittim bunları söylediler bugüne kadar buraya yansıtmak istemedim insanların aklına farklı bişey gelmesin diye ama madem siteye sponsorlar düzgün iş yapsınlar ufak hesaplar peşinde olmasınlar 50 tl beni batırmaz onlarıda yüceltmez bende ticaretle ugraşıyorum onun için biraz garibime gitti

@b_ates27
Dostum @Ecufast Merkezdeki arkadaşları tanırım,sözlerinde hep durdular...Ama GazıAntep deki arkadaş aramızdaki anlaşmanın farkında olmayabilir..Gücenmeye gerek yok,anımsatılır olur biter..Onlar bizim bizde onların her daim destekçileriyiz..ZİRA BİZİM ÇIKARIMIZ ÜYELERİMİZE YAPILAN İNDİRİM VE İYİ HİZMET,SORUNSUZ ÇÖZÜMLER SUNMASIDIR..gerisi teferruattır kin @Ecufast yönetimi bu güne kadar bizi yanıltmadı..Hata da olduysa dönülebilir.Gereken yapılır dostum... @Ecufast

@Alirüzgar
Aynen katılıyorum...Başka doblolara 600tl bile olsa TEAMDOBLO ya 500tl fiyat..NET..o zaman da söyleseydin,şimdide söyledin çözülür...Ama son karar tabiki senin.... @Ecufast

Serdar abi antepdeki şubeye bakanda sağolsun ilgilendiler tekrar başka araç goturduk elinden geleni yaptılar sağolsunlar destek veriyorlar ve orda bir iki daha doblo vardı bizden değil bizim kartvizitlerimizi bizzat kendileri verdi sayfamiza bekleriz die

@serdarengin
Serdar ben ankaradaki ecufast ten bahsediyorum antepte açılış yapıldı ankaradan kardelenkurt un tavsiyesiyle ertesi gün ankaradaki yerlerine gittim olay orda oldu antepte olsa zaten senin dedigin gibi düşünebilirdim ankara olunca iş biraz degişik oluyor neyse bakalım parasını bile ayırdım yaptıracam kesin niyetliyim ama biraz soguttular açıkcası

@Alirüzgar
ooo o zaman daha kolay @kardelenkurt olaya el atar..bende istanbuldan ilgilenirim...dostum bizim 1 tek üyemiz 1 tane dostumuzdur ve hepsibirbirinden değerlidir..biz bu yüzden AİLEYİZ....derdin olduğunda söyleyeceksin elimizden geleni yapalım..söylemezsen başkalarınada yapar başkalarınıda üzerler...biz bu yüzden anlaşmadık onlarla... @kardelenkurt orada gerekeni yapacaktır emin ol..

Ser
@serdarengin
Serdar ben sizlerin site ve bizler için ne kadar özveriyle bişeyler yapmak istediginizi biliyorum sizlerle ilgili hiç bir sıkıntı yok ben biraz farklı düşünmüştüm kimsenin işiyle ilgili burda bişeyler yazmak istemedim olaki yanlış anlaşılır diye belkide fiyatlar artmıştır diye de düşündüm onun için sana sordum son fiyatlar ne oldu diye senden aldıgım cevapla bunları yazdım dedigin gibi başkalarına da yapmasınlar herkes bu uygulamayı ecufast e yaptırıyor hatta başka markaların forumlarındada araştırdım onlarda ecufast te hem fikir madem konularında bu kadar iyiler arkalarınada sizleri almışlar daha dikkatli olmalılar birilerini üzdüysem yada başınızı agrıttıysam özür dilerim

@Alirüzgar
dostumilgin için teşekkür ederim ama yarın @Ecufast yetkilileri bunu okuyacak ve gerekeni yapacaklardır merak etmeyin,unutur yada gözden kaçırırlarsa biz hatırlatırız kendilerine... @Ecufast şuanda piyasanın en iyisidir....HEM İŞ OLARAK HEMDE ANLAYIŞ VE ETİK OLARAK..Buna emin olmasak SPONSORUMUZ olmalarına izin vermezdik zaten...

Serdar neredeyse paklava yemeye Ankaraya gideçekmişsın haaa😀😀😀

@m_ates27
he valla🙂 ama uğrar öyle gelirdim Antepe🙂

Gel agam gel Çok şükür yerimizde bol gönlümüzde bol.

Diş agrısı yatırmadı kalktım bende.

@m_ates27
geçmiş olsun abi....İhmal etme valla<

Teşekkürler. pazartesını beklıçez. hafta sonu maglum

@serdarengin

duyrulur 👍

Takip edelim bakalım ufaktan kaşıntı oluyorum
Bakalim durum ne olacak benim açımdan.

yaza 2014 model d3 1,6 premio 105 hp aracıma ecufast uygulaması yapmak istiyorum ne gibi yararları ve zararları olur garantisini bozar mı ?

@gökhangün

konuyu baştan aşağı bi oku tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeye gerek olduğunu sanmıyorum ayrıntı takılırsa cevaplamaya çalışırız dilimizin döndüğünce.

valla 2014 avrupa yakası gaziosman paşa tır parkındaki buluşmada serdar liderimizin aracına ecufast yapıldı liderimden önce ben denedim aracı biliyorsunuz aracı 1.3 90 hp d3 kasa lakin baya fark var 1. vitesteki bayılma ortandan kalkıyor ve 2 ile 3. vitesi söylemiyorum bile araç uçuyor valla

Back