- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
150 binde biten reno motoru da hiç görmedim oğuz. dağıtanlar en az 450 binde dağıtıyo. motorundan çok sıkıntı çekmiş biri olarak baya vakit geçirdim rektefiyecilerde. multijetin ayda 1 tane geldiğini 700 bin civarı olduğunu dci ın 450-500 bin civarında geldiğini söyledi herkes. benim gibi kara dizel motora da şaşırdılar. daha önce bekliyoduk dediler 🙂🙂
benim d1 i 140,000 km de sattım.canavar gibiydi motoru.ama hep selena yağ kullandım, 7-8 ayda 10,000 km yi tamamladığım için bütün filtreleri değiştirirdim.kışları benzinli araçların bile zor çalıştığı havalarda tek marşla hemen çalışırdı.bizim milletimiz araca bakmasını bilmiyor,devrini bilmiyor ,kullanma klavuzunu okumuyor ve ondan sonra motor gidiyor.birde çoğunlukla kırsa motorin(eskiden vardı,artık yok) kullanmama rağmen.çekişinden gidişinden son derece memnundum.daha önce deiğim gibi bir kızdırma için 3-4 sefer ustaya gitmek zorunda kalınca müşteride çıkınca inan üzülerek sattım.birde 1910 cc yüzünden fazla vergisi vardı biliyon.hem fazla vergi ver birde ustalarla uğraş.hepsi biraraya gelince sattık.ama resmi var hala bakınca bir hoş oluyorum.bunuda çok seviyorum ama onu daha bir ayrı seviyordum.kara dizel olmasına rağmen.
selam millet
ben de temmuz 26 da gidip dokker aldım. 3000e yaklaştı kmsi. araçtan çok memnunum. beklentimi sıfır tuttum araç çok çok fazla geldi bana. ambiance paketini aldım. klima çift sürgülü kapı ve tavanbarı var. beyaz renkli. aracın teybine bittim. cd-mp3-aux-usb-bluetooth mevcut standart donanımda. virajlara kaç km süratle girdiğinizin hiçbir önemi yok yeter ki frenle girin. savrulmasını beklediğiniz taraftan sanki biri gelip dayanıyo arabaya yolda durması için. 🙂 neyse kendinize iyi bakın.
haa bu arada benim emektara kasko 12.500 tl değer biçti. 2004 model 1.9D sx (klimasız) 275 bin km. sizce nasıl?
Fethi öncelikle geçmiş olsun kazadan dolayı.selam millet
ben de temmuz 26 da gidip dokker aldım. 3000e yaklaştı kmsi. araçtan çok memnunum. beklentimi sıfır tuttum araç çok çok fazla geldi bana. ambiance paketini aldım. klima çift sürgülü kapı ve tavanbarı var. beyaz renkli. aracın teybine bittim. cd-mp3-aux-usb-bluetooth mevcut standart donanımda. virajlara kaç km süratle girdiğinizin hiçbir önemi yok yeter ki frenle girin. savrulmasını beklediğiniz taraftan sanki biri gelip dayanıyo arabaya yolda durması için. 🙂 neyse kendinize iyi bakın.
haa bu arada benim emektara kasko 12.500 tl değer biçti. 2004 model 1.9D sx (klimasız) 275 bin km. sizce nasıl?
*tup*yakıtı güzel
Tekrar geçmiş olsun. Umarım Dokker size bol kazanç sağlar.selam tekrar arkadaşlar.
dokker ın yan çıtası bir ayı geçkin bir süre sonunda çarşamba günü geldi yerine takıldı.inanılır gibi değil.bu olayı yaşamayıp başkasından duysam inanmazdım.allahın daciası yan çıta 495 tl olurmu hiç bir ay beklenirmi derdim.
ha bu arada ben 31.000 e aldım 35.000 fiyat çekiyor acenteler.fiyatıda artmış.