arsenlupen
Daimi Üye
- Modeli
- Renk
- beyaz
Süleyman bey bu özellik ultra pakette var sanırım senin araç ultra paketli*hehe*benim arabam şapkasının içinden tavşan çıkarmıyo
ama kaputunun altından kedi çıkabiliyo extra bir özellik sanırsam daha önce görmemiştim
Bizimki 1.9 Motor renksiz yazılmış söküldümü acaba ?çok bir önemi yok ama şunu keşfettim. d2lerde bagaj kapağındaki multijet yazısındaki ''j'' harfi 1.3 motorlarda mavi renk ekonomik olduğunu, 1.9 motorlarda ise kırmızı renk performansının yüksek olduğunu söylüyor.
bence sökülmüştür. nijelaj üstü boya olduğundan çabuk sökülüyorBizimki 1.9 Motor renksiz yazılmış söküldümü acaba ?çok bir önemi yok ama şunu keşfettim. d2lerde bagaj kapağındaki multijet yazısındaki ''j'' harfi 1.3 motorlarda mavi renk ekonomik olduğunu, 1.9 motorlarda ise kırmızı renk performansının yüksek olduğunu söylüyor.
118 sayfayi okumadim belki biri yazmistr yazmamisa bilgilendrmk icin bir kac tane bilimeyen ozellik soglim 2005model 1.9jtd icin sogluyor.
Orta govdede dortlugu yaktigmz yerde sis lambasi deglde onun yaninda olan gostergne sag alt tarafta sari renk olarak gozkn tus sisli veya karanlik yollarda arkanizdaki veya geri geri karanlik bir yere yaklasmak icin arka stok lamblarin daha fazla yanmasini saglayan tustur.
Arkadaslar bi sure abs devreye girdiginde aniden dortlu lambalarinin yandigini gordum basina gelen varmiii
118 sayfayi okumadim belki biri yazmistr yazmamisa bilgilendrmk icin bir kac tane bilimeyen ozellik soglim 2005model 1.9jtd icin sogluyor.
Orta govdede dortlugu yaktigmz yerde sis lambasi deglde onun yaninda olan gostergne sag alt tarafta sari renk olarak gozkn tus sisli veya karanlik yollarda arkanizdaki veya geri geri karanlik bir yere yaklasmak icin arka stok lamblarin daha fazla yanmasini saglayan tustur.
öyle bir şey yok