Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

benim arabam şapkasının içinden tavşan çıkarmıyo
ama kaputunun altından kedi çıkabiliyo extra bir özellik sanırsam daha önce görmemiştim

benim arabam şapkasının içinden tavşan çıkarmıyo
ama kaputunun altından kedi çıkabiliyo extra bir özellik sanırsam daha önce görmemiştim
Süleyman bey bu özellik ultra pakette var sanırım senin araç ultra paketli*hehe*

çok bir önemi yok ama şunu keşfettim. d2lerde bagaj kapağındaki multijet yazısındaki ''j'' harfi 1.3 motorlarda mavi renk ekonomik olduğunu, 1.9 motorlarda ise kırmızı renk performansının yüksek olduğunu söylüyor.

Eyup d2 ciktigindan beri oyl idi

Bugun istanbulda guzel yagmur yagdi doblo ile giderken arka cam silecegi on camin fasilasina bagli on silecek aralikli silerken arka cam silecegi acikken oda fasilali olarak siliyor on solecegi hizlandirinca arkadakide hizlaniyor onceden paylasildi mi bilmiyorum ama d3te bi ozellik daha kesfettik

çok bir önemi yok ama şunu keşfettim. d2lerde bagaj kapağındaki multijet yazısındaki ''j'' harfi 1.3 motorlarda mavi renk ekonomik olduğunu, 1.9 motorlarda ise kırmızı renk performansının yüksek olduğunu söylüyor.
Bizimki 1.9 Motor renksiz yazılmış söküldümü acaba ?

Bizimki 1.9 Motor renksiz yazılmış söküldümü acaba ?
bence sökülmüştür. nijelaj üstü boya olduğundan çabuk sökülüyor

Sökülmüş olablir bi kaç yerdede senin dediğin gibi olduğunu duydum ama bizim binanın altında boyacı var onun arabasıda 1.9 motor onu J si maviydi daha yeni gelirken baktım. Belki farklı bir sebepten dolayı öyle yapmışlardır ??

Samed adam yazi degismistir orjinalinde 1.9 kirmizi 1.3 mavi j

Doğru abi.Ben unutmuşum o dobloya daha önce arkadan vurmuşlardı o zaman değişmiştir o.*tup*

118 sayfayi okumadim belki biri yazmistr yazmamisa bilgilendrmk icin bir kac tane bilimeyen ozellik soglim 2005model 1.9jtd icin sogluyor.
Orta govdede dortlugu yaktigmz yerde sis lambasi deglde onun yaninda olan gostergne sag alt tarafta sari renk olarak gozkn tus sisli veya karanlik yollarda arkanizdaki veya geri geri karanlik bir yere yaklasmak icin arka stok lamblarin daha fazla yanmasini saglayan tustur.

Aydın sen arka kar lambası dğer adı arka sıs lambasından bahsedıyorsun o butun arabalarda zorunlu ve var

hmmm öylemiymiş?

118 sayfayi okumadim belki biri yazmistr yazmamisa bilgilendrmk icin bir kac tane bilimeyen ozellik soglim 2005model 1.9jtd icin sogluyor.
Orta govdede dortlugu yaktigmz yerde sis lambasi deglde onun yaninda olan gostergne sag alt tarafta sari renk olarak gozkn tus sisli veya karanlik yollarda arkanizdaki veya geri geri karanlik bir yere yaklasmak icin arka stok lamblarin daha fazla yanmasini saglayan tustur.

öyle bir şey yok

Arkadaslar bi sure abs devreye girdiginde aniden dortlu lambalarinin yandigini gordum basina gelen varmiii

Yanılmıyorsam belli bir hızın ustunde olduğunuzda ani firen sıkıldığında hızlı bir şekilde 4lüler yanar söner arkadan gelen sürücüleri uyarmak için.

ani frende dörtlüler uyarı amaçlı yanar bu güvenlik özelliktir

öyle bir şey yok

nasıl yok abi bnde var ?

Aydın o dediğin tüm arabalarda var zaten

Back