Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

premio ise esp standart zaten vardır

bu araçlarda bir onu ekleyip bir bunu çıkarıyorlar ya güvenemiyorum.

bunu arsın bir yerine bakarak anlayabilir miyiz acaba?

d3 kullanan arkadaşlar yazar bi düğme falan varmı bilemiyorum. ben esp siz d2 premio doblomla mutluyum. ama esp olmasını çok isterdim.

arkadaşlar bende 2011 model premio var arabada esp olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

aracınızda standart esp var.el freninin altında da asr düğmesi var zaten.

d3te premiolarda esp standart

benim d2 de 3 harfli güvenlik sistemlerinden hiç biri yok 🙂

mustafa abi senin dobloda fps var yangın önleme sistemi

premiolarda 2010 yılından itibaren d3lerde standart

d3 lerde gündüz farı standartmı
istenilirse kapatılabiliyormu?

kapatılabiliyor.benimkinde yani premiolarda varda diğerlerindede standart varmıdır bilemiyorum.

arkadaşlar ben yeni aldım özelliklerinin bir çogunu bilmiyorum örn teyp ile alakalı artı yan aynalardaki ışık yerini nasıl sökebilirim birde teyp cd yi alıyor çalıyor ama çıkarmıyor sorun ne olabilir acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim araç 1,3 multijet elegance 2011

arkadaşlar ben yeni aldım özelliklerinin bir çogunu bilmiyorum örn teyp ile alakalı artı yan aynalardaki ışık yerini nasıl sökebilirim birde teyp cd yi alıyor çalıyor ama çıkarmıyor sorun ne olabilir acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim araç 1,3 multijet elegance 2011

soru ve sorunlarınızı ilgili bölümlere açarsanız daha sağlıklı ve çabuk cevap alabilirsiniz bu bölüm bilinmeyen özelliklerel ilgili.

yazıldımı bilmiyorum ama yazayım yınede 🙂 d3 gösterge ekran parlaklığı ayarı: arac bilgisayarının menüsünü açtıgınızda kısa farlarıda acınca parlaklık ayarı geliyor ekrana

Uzaktan kumandanın açma düğmesine uzun süre bastığınızda tüm camlar açılıyor. (Yazın güneşte kalan arabayı serinletmek için çok kullanışlı)

Aynı şekilde dışarıdan kumandanın kapatma düğmesine uzun süre bastığınızda tüm açık camlar kapanıyor. (Arabadan indiğinizde camlardan birinin açık kaldığını farkederseniz, tekrar binip kontağı açmadan kapatmak için kullanışlı)

*clap*

Back