- Adı
- MEHMET
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Başka Araç
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- BEYAZ
bizimkiler yuro4 ama opsiyonda vardı.ben istemedim.çünki fazla şehir içi trafik yok.ama istanbulda olsam kesinlikle alırdım.parasını rahatlıkla çıkartır.bizim buralarda verdiğin fazladan parayı çıkarması imkansız.
Daha önce yazıldımı bilmiyorum hatırlatıyım D3 lerde vitesi 1 atıp kalkarken debriyaj basılı iken motor devri 3000 dd yi geçmiyor debriyajdan ayağınızı çekince tekrar normal yüksek devirlere çıkabiliyor. Yani kısaca yüksek devirlerde aracı kaldırmaya izin vermiyor.. İlgînç 🙂
Park Lambalarının Neden 3 değil de iki kademeye indirildiğini anlamış değilim, Tek sevmediğim huyu seyir halinde parkları yakabilmek için kısalarında yanması gerekmekte...
Park Lambalarının Neden 3 değil de iki kademeye indirildiğini anlamış değilim, Tek sevmediğim huyu seyir halinde parkları yakabilmek için kısalarında yanması gerekmekte...
ömer gündüz farı özelliği var bilgisayarda.onu açtığın zaman stopların sürekli açık kalıyor.ilkin bende epey garipsedim de sonra çözdüm davayı.
bugün birşey daha keşfettim aracımda, uzaktan kumandayı alın kapı açma tuşuna basın ve basılı tutun camları açıyor, kapatma tuşuna basın ve basılı tutun camları kapatıyor 🙂 çok iyi!
basılı tuttuğunuzda hem kilitler hem de camları kapatır.