Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

bizimkiler yuro4 ama opsiyonda vardı.ben istemedim.çünki fazla şehir içi trafik yok.ama istanbulda olsam kesinlikle alırdım.parasını rahatlıkla çıkartır.bizim buralarda verdiğin fazladan parayı çıkarması imkansız.

bizimkiler yuro4 ama opsiyonda vardı.ben istemedim.çünki fazla şehir içi trafik yok.ama istanbulda olsam kesinlikle alırdım.parasını rahatlıkla çıkartır.bizim buralarda verdiğin fazladan parayı çıkarması imkansız.

abi start stop u alırken verdiğin parayı 2-3 yılda zor çıkarırsın. göründüğü kadar tasarruf yapmıyor ve her zamanda devreye girmiyor zaten.

motor yeterli sıcaklıkta olacak, klima yüksek performansta çalışmıyacak, vs.

araç rölantide saatte ortalama 0.4 litre yakıt tükettiğini varsayalım. bu araçta günde 1 saat duraklasa 0.4 litre yakıt tasarrufu olur. ayda 12 litre, yılda 144 litre yapar. şu andaki motorin fiyatını baz alsak, 640 lira yapar. start stop un fiyatı 1100 lira olduğunu varsayarsak 2 yılda parasını çıkarır en iyi ihtimalle 😀

ki bu istanbul için, şahsen denizli için olsa 5 yılda zor çıkarır 😀

ben alırken 750 tl idi.senin gibi hesepladım.kendi parasını zor çıkartır bizim memlekette kar etmen çok zor o yüzden istemedim.

ben alırken 750 tl idi.senin gibi hesepladım.kendi parasını zor çıkartır bizim memlekette kar etmen çok zor o yüzden istemedim.

Daha önce yazıldımı bilmiyorum hatırlatıyım D3 lerde vitesi 1 atıp kalkarken debriyaj basılı iken motor devri 3000 dd yi geçmiyor debriyajdan ayağınızı çekince tekrar normal yüksek devirlere çıkabiliyor. Yani kısaca yüksek devirlerde aracı kaldırmaya izin vermiyor.. İlgînç 🙂

Daha önce yazıldımı bilmiyorum hatırlatıyım D3 lerde vitesi 1 atıp kalkarken debriyaj basılı iken motor devri 3000 dd yi geçmiyor debriyajdan ayağınızı çekince tekrar normal yüksek devirlere çıkabiliyor. Yani kısaca yüksek devirlerde aracı kaldırmaya izin vermiyor.. İlgînç 🙂

lastiğin patinaj atmaması, güç kaybı olmadan kalkış yapabilmesi içindir. launch control diye de geçer.

Park Lambalarının Neden 3 değil de iki kademeye indirildiğini anlamış değilim, Tek sevmediğim huyu seyir halinde parkları yakabilmek için kısalarında yanması gerekmekte...

Park Lambalarının Neden 3 değil de iki kademeye indirildiğini anlamış değilim, Tek sevmediğim huyu seyir halinde parkları yakabilmek için kısalarında yanması gerekmekte...

ömer gündüz farı özelliği var bilgisayarda.onu açtığın zaman stopların sürekli açık kalıyor.ilkin bende epey garipsedim de sonra çözdüm davayı.

valla gündüz farı iyi bişey bence...led olsaymış daha iyiymiş<<

ömer gündüz farı özelliği var bilgisayarda.onu açtığın zaman stopların sürekli açık kalıyor.ilkin bende epey garipsedim de sonra çözdüm davayı.

Bende onu garipsiyorum hocam işte, Allahtan gündüz farları var olmasa ne yapacaktık..

Serdar Hocam Led bağlayın sizde 🙂 Ben bağladım valla çok güzel oldu.

arkadaşlar konu başlığında belirtildiği gibi sadece özellik yazalım
diğer sorularınızı lütfen yerlerinde sorunuz.

D3 te gaz vermeden ayağınızı debriyajdan yavaş yavaş çektiğinizde kalkış sırasında motor kendisi otomatik olarak gaz veriyor.hatta tekeri kaldırıma dayayıp gaz vermeden kaldırıma çıkabiliyor.

NE kadar doğru bilemem yalnız bugun birşey farkettim, D3 aracımın uzaktan kumandalı anahtarı belirli bir mesafeden sonra çekmiyordu, anahtari yuvasından çıkarararak tekrar bastığımda kontrol etti, Sanırsam Anten görevi görebiliyor.

bugün birşey daha keşfettim aracımda, uzaktan kumandayı alın kapı açma tuşuna basın ve basılı tutun camları açıyor, kapatma tuşuna basın ve basılı tutun camları kapatıyor 🙂 çok iyi!

bugün birşey daha keşfettim aracımda, uzaktan kumandayı alın kapı açma tuşuna basın ve basılı tutun camları açıyor, kapatma tuşuna basın ve basılı tutun camları kapatıyor 🙂 çok iyi!

Basıp çektikten sonra mı basılı tutacağız ?

Mesala kilitlemek için basılı tutarak mı ?

Gerçi d2 bizim araç ama belki olur 😀

basılı tuttuğunuzda hem kilitler hem de camları kapatır.

basılı tuttuğunuzda hem kilitler hem de camları kapatır.

D2 de yokmuş öğrenmiş olduk 😀

Emniyet kemeri ikaz sesi çalarken geri vitese takılınca ses kesiliyor park sensörü sesinin duyulması için.

Back