Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

D3 premio da anahtardan kapıyı kilitledikten sonra tekrar kilit düğmesine basılı tutarsanız açık olan camları kapatmaya başlıyor. Aynı işlem kapılar açıldıktan sonra açma düğmesine basılı tutarsanız 4 cam açılmaya başlıyor. Yazın araç camını aralayıp havalandırmak için gayet güzel oluyor.

teşekkürler...

D3 premio da anahtardan kapıyı kilitledikten sonra tekrar kilit düğmesine basılı tutarsanız açık olan camları kapatmaya başlıyor. Aynı işlem kapılar açıldıktan sonra açma düğmesine basılı tutarsanız 4 cam açılmaya başlıyor. Yazın araç camını aralayıp havalandırmak için gayet güzel oluyor.

teşekkürler...

Fatihcim bu bilgi zaten forumda mevcut ...ama tazelediğin için teşekkürler....

yeni farkettiğim bi özellikte manuel hiholderlı doblolarda mesela yokuşta durdunuz ayağınızı frenden çekin araba kymıyor oan hiholdırı iptal etmek için vites boşta iken sağ vewya sola oynatın ve hemen yine kaymaya başlıyor bu öndeki araba geri kayıyorsa sizde beklmeden geri kaymanızı sağlar

bilgi için teşekkürler oğuz.

rica ederim abi

yeni farkettiğim bi özellikte manuel hiholderlı doblolarda mesela yokuşta durdunuz ayağınızı frenden çekin araba kymıyor oan hiholdırı iptal etmek için vites boşta iken sağ vewya sola oynatın ve hemen yine kaymaya başlıyor bu öndeki araba geri kayıyorsa sizde beklmeden geri kaymanızı sağlar

*clap2*

Arkadaşlar, bende bilmediğim bir özellik fark ettim tesadüfen, çok hoşuma gitti.
Siz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için paylaşmak istedim.
Arka cam rezistansını açınca yan dikiz aynalarıda ısınıyor. Su, buhar vs. hiç birşey kalmıyor. Yağmurlu havalarda araba kullanırken, bence çok faydalı bir özellik. 🙂

ve 20 dakika sonra otomatik kapanıyor.

tanıttıysanız sorun yok

Arkadaşlar çok araştırdım ve hep merak etmişimdir bu hava yastıkları nasıl hemen birden bire bu kadar büyük bir kütleyi şişirebiliyor diye.Daha önce Discovery Channel de izlemiştim hava yastıklarını şişiren hava değil suya atıldıgında köpük çıkararak eriyen ilaçlar gibi şekil verilmiş bir patlayıcı madde bu maddenin özelligi patlama sonunda çok yüksek ölçekte gaz ve düşük sıcaklık ortaya çıkarması imiş.Youtube den Crash testlere baktıgınızda hava yastıgının patlamadan dolayı renk değiştirdiğini görebilirsiniz.

dostlar belki yazıldı ama dikkatimden kaçmış olabilir, ben bugün fark ettim ön cam silecekleri fasıları çalışırken geri geri gitmem gerekti geri fitese takıp arkaya baktığımda arka cam silecekleri devamlı çalışıyordu ki ben arka sileceklri çalıştırmamıştım.

D3 kasada standart bir özelliktir Ali bey ön silecekler aktifken geri vitese takıldığında arka silecekte devreye girer hatta ön silecekler fasılalı ise arka silecek aktif edildiğinde o da fasılalı silme yapar kademeyi arttırırsan arkasınında hızı artar
Bunu bu bölümde ben bizatihi yazmıştım
Yinede hatırlatma için teşekkür ederiz

fiat bizimkilere niye koymadı bizde niye yok! :korsan:

Klimayı ayaklara verdiğinizde el freninin arka bölümünden arka tarafa hava göneriyor

hoşgeldiniz diyelim.arkaya gelen havanın iyi olduğu söylenemez.hatta geldiğibile meçhul.😀

Klimayı ayaklara verdiğinizde el freninin arka bölümünden arka tarafa hava göneriyor

hoşgeldiniz diyelim.arkaya gelen havanın iyi olduğu söylenemez.hatta geldiğibile meçhul.😀

katıulıyorum varla yok arası birhava üfleme...hepsi o

Gabi ya benim d1 de de var aaa hemde nasil ifliyo varya

burda gördüğüm için havalandırmaya ayaklara verip el freninin oraya kontrol ettim. paspası kaldırığım halde hiç hava falan gelmiyordu. d1 lerde yok sanırım.

La ismail saka yapiyorum ne arar bizde🙂 ön konsoldrn zor üflüulyo zaten🙂

Back