tigerbroke
Daimi Üye
Benimde Bir Sıkıntım VAr ve sizlerle PAylaşmak İstiyorum umarım yardımcı olursunuz..
Benim sıkıntım Park sensörleri.. Hava Sıcaklık derecsi 3 Veya Daha Alt rakkamı gösterince geri vitese tatktığım anda Çok Kötü bi bippp sesi çıakrtıyor bu yaklaşık oalrak beş altı saniye sonra kesiliyor ama bu sesi çıkardığı zaman sensörler iş görmüyor .. yanaştığım zaman uyarı vermiyor .. Fakat hava sıcaklığı yüksek iken bu dediği sıkıntıların hiç biri olmuyor bip diye devreye giren park sensörleri yanaştıkçada uyarı sesini vermeye başlıyor.. Bi Çözemedim gitti... Yardımcı olur iseniz sevinirim..
YAkup arkadaşım bu wd 40 dediğin pas sökücü madde mi ?Ayrıca alt mekanizma olarak en alttaki bilyeyi mi kastediyorsun?Aydınlatırsan sevinirim.Çünkü aynı zorluğu ben de yaşıyorum.merhaba arkadaslar .. yeni dobloda arka sürgülü kapıların altında bulunan mekanızmaya wd40 sıkılınca acılması ve kapanması cok daha kolay oluyor .. arabayı ılk aldıgım zamanlar cok zorluyordu ancak bu ıslemı yaptıktan sonra kapılarda en ufak bıle zorlama olmadı ..
bu başlığı 3 kategoride düzenlesek daha anlamlı olmazmı..
D:1
D:2
D:3 Kasa .....daha iyi takip edilebilir...
Benimde Bir Sıkıntım VAr ve sizlerle PAylaşmak İstiyorum umarım yardımcı olursunuz..
Benim sıkıntım Park sensörleri.. Hava Sıcaklık derecsi 3 Veya Daha Alt rakkamı gösterince geri vitese tatktığım anda Çok Kötü bi bippp sesi çıakrtıyor bu yaklaşık oalrak beş altı saniye sonra kesiliyor ama bu sesi çıkardığı zaman sensörler iş görmüyor .. yanaştığım zaman uyarı vermiyor .. Fakat hava sıcaklığı yüksek iken bu dediği sıkıntıların hiç biri olmuyor bip diye devreye giren park sensörleri yanaştıkçada uyarı sesini vermeye başlıyor.. Bi Çözemedim gitti... Yardımcı olur iseniz sevinirim..
aracımı yeni aldım haliyle yeni yeni kesfediyorum onceden uno kullandıgımdan pek bi ozelligi yoktu haliyle bundakiler bile 2001 olmasına ragmen baya ilginc ve işllevsel mesela bu gun farları kesfettim
aracı kapatıp farkolunu bir defelık kendinize dogru cekip gittiginizde 1 dk kadar farlar acık kalıyor evin yolunu bulabilmemiz icin 😀 aracı kilitleyip rahatlıkla gidebilirsiniz kendiliginden sonuyor 😀
bugün fallow me home da bi özellik daha buldum
diyelim yanlışlıkla fallow me home nızı devreyte soktunuz söndürmek için selektör kolunu 5 sn kadar basılı tutun sönüyor
bugün fallow me home da bi özellik daha buldum
diyelim yanlışlıkla fallow me home nızı devreyte soktunuz söndürmek için selektör kolunu 5 sn kadar basılı tutun sönüyor
ulennnnn onu zaten yazmıştık tosunum...