Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

hep yenilerde özellik var bizimki hakkaten düldül kaldı mevlüt amca haklı 🙂🙂arıyorum arıyorum da bulamıyorum kı benım araba da bılmedıgım bır ozelllık cıksın 🙂yok kı ozelllgı cunku🙂

Benimde Bir Sıkıntım VAr ve sizlerle PAylaşmak İstiyorum umarım yardımcı olursunuz..

Benim sıkıntım Park sensörleri.. Hava Sıcaklık derecsi 3 Veya Daha Alt rakkamı gösterince geri vitese tatktığım anda Çok Kötü bi bippp sesi çıakrtıyor bu yaklaşık oalrak beş altı saniye sonra kesiliyor ama bu sesi çıkardığı zaman sensörler iş görmüyor .. yanaştığım zaman uyarı vermiyor .. Fakat hava sıcaklığı yüksek iken bu dediği sıkıntıların hiç biri olmuyor bip diye devreye giren park sensörleri yanaştıkçada uyarı sesini vermeye başlıyor.. Bi Çözemedim gitti... Yardımcı olur iseniz sevinirim..

Benimde Bir Sıkıntım VAr ve sizlerle PAylaşmak İstiyorum umarım yardımcı olursunuz..

Benim sıkıntım Park sensörleri.. Hava Sıcaklık derecsi 3 Veya Daha Alt rakkamı gösterince geri vitese tatktığım anda Çok Kötü bi bippp sesi çıakrtıyor bu yaklaşık oalrak beş altı saniye sonra kesiliyor ama bu sesi çıkardığı zaman sensörler iş görmüyor .. yanaştığım zaman uyarı vermiyor .. Fakat hava sıcaklığı yüksek iken bu dediği sıkıntıların hiç biri olmuyor bip diye devreye giren park sensörleri yanaştıkçada uyarı sesini vermeye başlıyor.. Bi Çözemedim gitti... Yardımcı olur iseniz sevinirim..

konuyu elektrik elekronik bölümüne açarsanız arkadaşlar yardım cı olur.

merhaba arkadaslar .. yeni dobloda arka sürgülü kapıların altında bulunan mekanızmaya wd40 sıkılınca acılması ve kapanması cok daha kolay oluyor .. arabayı ılk aldıgım zamanlar cok zorluyordu ancak bu ıslemı yaptıktan sonra kapılarda en ufak bıle zorlama olmadı ..
YAkup arkadaşım bu wd 40 dediğin pas sökücü madde mi ?Ayrıca alt mekanizma olarak en alttaki bilyeyi mi kastediyorsun?Aydınlatırsan sevinirim.Çünkü aynı zorluğu ben de yaşıyorum.

Faruk abi aynen oyle wd40 pas cözücü madde... arka kapıların alt ve üst mekanızmasında bulunan bılyelere sıkıcaksınız.. ayriyetten alt mekanizmada sağ ve sol kapıda tel var o telede sıkıcaksınız.. ben bu işlemi arabamı her yıkattıktan sonra yapıyorum.. sıktıktan sonra ne kadar kolay açılıp kapandıgını görüceksiniz 🙂

Sağol kardeşim ürünün siparişini verdim.Sanırım öbür gün elime geçer .Gerçekten çok makbule geçecek,paylaştığın için sağol selamlar...

wd40 her işe yarıyor ayriyetten kapılardan gelen gıcırtılarıda keser

bu başlığı 3 kategoride düzenlesek daha anlamlı olmazmı..

D:1
D:2
D:3 Kasa .....daha iyi takip edilebilir...

bu başlığı 3 kategoride düzenlesek daha anlamlı olmazmı..

D:1
D:2
D:3 Kasa .....daha iyi takip edilebilir...

mantıklı bencede iyi fikir

sevgili kardeşim muhtemelen soğuk havalarda sensörlerin donuyor ve arııza uyarısı veriyor..birsıkntı yaratacağını sanmam..böyle bir arızada sensörlere sıcak su veya hava ver düzelir kardeşim..

aracımı yeni aldım haliyle yeni yeni kesfediyorum onceden uno kullandıgımdan pek bi ozelligi yoktu haliyle bundakiler bile 2001 olmasına ragmen baya ilginc ve işllevsel mesela bu gun farları kesfettim
aracı kapatıp farkolunu bir defelık kendinize dogru cekip gittiginizde 1 dk kadar farlar acık kalıyor evin yolunu bulabilmemiz icin 😀 aracı kilitleyip rahatlıkla gidebilirsiniz kendiliginden sonuyor 😀

aracımı yeni aldım haliyle yeni yeni kesfediyorum onceden uno kullandıgımdan pek bi ozelligi yoktu haliyle bundakiler bile 2001 olmasına ragmen baya ilginc ve işllevsel mesela bu gun farları kesfettim
aracı kapatıp farkolunu bir defelık kendinize dogru cekip gittiginizde 1 dk kadar farlar acık kalıyor evin yolunu bulabilmemiz icin 😀 aracı kilitleyip rahatlıkla gidebilirsiniz kendiliginden sonuyor 😀

evet kardeşim.çok güzel özellikleri var

bugün fallow me home da bi özellik daha buldum

diyelim yanlışlıkla fallow me home nızı devreyte soktunuz söndürmek için selektör kolunu 5 sn kadar basılı tutun sönüyor

diyelim yanlışlıkla fallow me home nızı devreyte soktunuz söndürmek için selektör kolunu 5 sn kadar basılı tutun sönüyor

ulennnnn onu zaten yazmıştık tosunum...

ulennnnn onu zaten yazmıştık tosunum...

😀

nezaman abi be ben görmedim bugün onuda şans eseri buldum fiat öyle şeyleri kullanıcı el kitabına bile yazmıyor

nasıl yazmiyor. kitapta var ulen..kitapsizlik yapma..

abi fallov me home yazıyor ama bazı şeyler yazmıyor mesela ani frende yanan dörtlü flaşörler

benim dediğim olay fallov me homu kapatmak açmak değil abi

yani birdaha yazayım

diğerim devreye aldık 60 sn kadar kapatmak istediğimizde yine selektör koluna basılı tutunca kapanıyor benim dediği olay bu 🙂

oğuzum yanlıs hatırlamiyorsam ...her çekme 30 saniye arttiriyor ve 120 saniye açik kalabiliyor iptal etmek istersen kolu cekip bekliyorsun saniyesini bilmem iptal ediyor...

Back