- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
Chirmicty tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
cnkshn tarafından yazılan metin:
ben onu denedim öyle bişey olmadı 2500 deviri geçti araba 2011 1,3 premio d3
araç durur iken debriyaja basıp gaz pedalına sonuna kadar bas 2500 deviri geçmez. giderken devir sınırı yok.
evet durduğu yerde denedim olmadı bişey geçti 2500 deviri
bu devir geçmemem olayı 1,6 larda var galiba bzmki 1,3
Dün denedim... Geçiyor... Koray'da söylemişti... Ama dün sabah geçti... 2500dd'yi...
araç soğukken benimkinde geçmiyor herhalde turboyu koruyucu bir özellik olsa gerek diye düşünüyorum çünkü araba sıcakken geçiyor
araç durur iken debriyaja basıp gaz pedalına sonuna kadar bas 2500 deviri geçmez. giderken devir sınırı yok.
Dün denedim... Geçiyor... Koray'da söylemişti... Ama dün sabah geçti... 2500dd'yi...
araç soğukken benimkinde geçmiyor herhalde turboyu koruyucu bir özellik olsa gerek diye düşünüyorum çünkü araba sıcakken geçiyor
Aman aman sıcak değildi...
Aman aman sıcak değildi...
premioya has bir özelliktir belki *hilarious**comfort*
her modelde bazı özellikler mevcut.MEVKU946 tarafından yazılan metin:
SELAM MİLLET;YUKARIDAKİ MESAJLARI OKUYUNCA, BU SİTE BENİM DOBLOYA UYMUYOR DİYE DÜŞÜNDÜM. BEN BARNİNİN SİTESİNE KAYDOLACAĞIM. SELAMLAR. MEVLÜT.😀😀😀*comfort**bye*
şimdi denedim motor soğuktu debriyaja bastım 2500 deviri geçti araba 1,3 premio
bakiergul tarafından yazılan metin:
Bir yeni bilgi daha......D3 ...start stop lu araclarda......bir yere geldiniz frene basip durdunuz arac stop etti ve start stop devreye girdi......vitesi bosa alip indiniz ...arac aku voltaji 2 volt dusene kadar bekleyip yeniden calisiyor ...ancak 10 dakika vitesi D veya R. ye takmazsaniz arac stop ediyor ve bir daha calismiyor.....
serkanaga tarafından yazılan metin:
Bir yeni bilgi daha......D3 ...start stop lu araclarda......bir yere geldiniz frene basip durdunuz arac stop etti ve start stop devreye girdi......vitesi bosa alip indiniz ...arac aku voltaji 2 volt dusene kadar bekleyip yeniden calisiyor ...ancak 10 dakika vitesi D veya R. ye takmazsaniz arac stop ediyor ve bir daha calismiyor.....
abi 2volt düşünce değil de bekleme süresi 3 dakikayı geçince tekrar çalışıyor diye hatırlıyorum ben. kullanım kılavuzundan öyle okumuştum.
ben de bir özellik yazayım ilaveten. comfortmatic doblolarda şoför kapısı tam kapanmadan aracı hareket ettirmişseniz ayağınızı gazdan çektiğiniz anda vitesi boşa alıyor.
serkanaga tarafından yazılan metin:
abi 2volt düşünce değil de bekleme süresi 3 dakikayı geçince tekrar çalışıyor diye hatırlıyorum ben. kullanım kılavuzundan öyle okumuştum.
ben de bir özellik yazayım ilaveten. comfortmatic doblolarda şoför kapısı tam kapanmadan aracı hareket ettirmişseniz ayağınızı gazdan çektiğiniz anda vitesi boşa alıyor.
omerparca tarafından yazılan metin:
Merkezi Kilit Anahtarında Kilitleme Tuşuna Basılı Tutunca Camlar Kapanıyor Kilit Açma Tuşuna Basılı Tutunca İse Camlar Açılıyor .. Biliyormuydunuz ???
omerparca tarafından yazılan metin:
Bilmiyordum teşekkür ettim bişey sormak istiyorum ben bir video ekledim fakat video nereye yüklendi bilmiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz burdan sormam doğru mu ?
tigerbroke tarafından yazılan metin:
benım arabamın da bılınmeyen özellıklerı var::mesela arka surgulu kapıları 3 kişi birden çekmezse kapanmıyor kapı yanı tek kişi kapatamıyor 😀😀😀bılıyorum hıcbır doblocu kapı kapatırken 3 kişi kullanmadıgı ıcın bır turlu kesfedemıyrolar bu ozellıgı tabı 😀 buda benden tum dobloculara katkı olsun 😀😀 1.9 jtd 2002 model