Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

ben şimdi dışarı çıkıp deneyeceğim doblo sğumuştur zaten merak ettirdini heee😀😀

bekleyin 5 ddk sonra sonucu yazarım

SELAM MİLLET;YUKARIDAKİ MESAJLARI OKUYUNCA, BU SİTE BENİM DOBLOYA UYMUYOR DİYE DÜŞÜNDÜM. BEN BARNİNİN SİTESİNE KAYDOLACAĞIM. SELAMLAR. MEVLÜT.😀😀😀*comfort**bye*

Chirmicty tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
cnkshn tarafından yazılan metin:

ben onu denedim öyle bişey olmadı 2500 deviri geçti araba 2011 1,3 premio d3

araç durur iken debriyaja basıp gaz pedalına sonuna kadar bas 2500 deviri geçmez. giderken devir sınırı yok.

evet durduğu yerde denedim olmadı bişey geçti 2500 deviri

bu devir geçmemem olayı 1,6 larda var galiba bzmki 1,3

Dün denedim... Geçiyor... Koray'da söylemişti... Ama dün sabah geçti... 2500dd'yi...

araç soğukken benimkinde geçmiyor herhalde turboyu koruyucu bir özellik olsa gerek diye düşünüyorum çünkü araba sıcakken geçiyor

Aman aman sıcak değildi...

araç durur iken debriyaja basıp gaz pedalına sonuna kadar bas 2500 deviri geçmez. giderken devir sınırı yok.

Dün denedim... Geçiyor... Koray'da söylemişti... Ama dün sabah geçti... 2500dd'yi...

araç soğukken benimkinde geçmiyor herhalde turboyu koruyucu bir özellik olsa gerek diye düşünüyorum çünkü araba sıcakken geçiyor

premioya has bir özelliktir belki *hilarious**comfort*

premioya has bir özelliktir belki *hilarious**comfort*

Belkide kanka... 🙂 *dog*

şimdi denedim motor soğuktu debriyaja bastım 2500 deviri geçti araba 1,3 premio

MEVKU946 tarafından yazılan metin:
SELAM MİLLET;YUKARIDAKİ MESAJLARI OKUYUNCA, BU SİTE BENİM DOBLOYA UYMUYOR DİYE DÜŞÜNDÜM. BEN BARNİNİN SİTESİNE KAYDOLACAĞIM. SELAMLAR. MEVLÜT.😀😀😀*comfort**bye*
her modelde bazı özellikler mevcut.
bu konuyu açmamdaki sebeb kullanma klavuzunda belirtilmeyen veya okunmıyan yada kullanıcı tarafından keşfedilen sürüşü kolaylaştıran püf noktalarını paylaşmak.
tüm araçlarda gizli özellikler vardır.
çoğu keşfedilmemiştir.

şimdi denedim motor soğuktu debriyaja bastım 2500 deviri geçti araba 1,3 premio

motor model farkı etki edebilir.

bakiergul tarafından yazılan metin:
Bir yeni bilgi daha......D3 ...start stop lu araclarda......bir yere geldiniz frene basip durdunuz arac stop etti ve start stop devreye girdi......vitesi bosa alip indiniz ...arac aku voltaji 2 volt dusene kadar bekleyip yeniden calisiyor ...ancak 10 dakika vitesi D veya R. ye takmazsaniz arac stop ediyor ve bir daha calismiyor.....

abi 2volt düşünce değil de bekleme süresi 3 dakikayı geçince tekrar çalışıyor diye hatırlıyorum ben. kullanım kılavuzundan öyle okumuştum.
ben de bir özellik yazayım ilaveten. comfortmatic doblolarda şoför kapısı tam kapanmadan aracı hareket ettirmişseniz ayağınızı gazdan çektiğiniz anda vitesi boşa alıyor.

serkanaga tarafından yazılan metin:
Bir yeni bilgi daha......D3 ...start stop lu araclarda......bir yere geldiniz frene basip durdunuz arac stop etti ve start stop devreye girdi......vitesi bosa alip indiniz ...arac aku voltaji 2 volt dusene kadar bekleyip yeniden calisiyor ...ancak 10 dakika vitesi D veya R. ye takmazsaniz arac stop ediyor ve bir daha calismiyor.....

abi 2volt düşünce değil de bekleme süresi 3 dakikayı geçince tekrar çalışıyor diye hatırlıyorum ben. kullanım kılavuzundan öyle okumuştum.
ben de bir özellik yazayım ilaveten. comfortmatic doblolarda şoför kapısı tam kapanmadan aracı hareket ettirmişseniz ayağınızı gazdan çektiğiniz anda vitesi boşa alıyor.

Bunu farkettim ama tesaduf sandim iyimi...vay anasini yarin deniyecem....supermis...kilavuza inanma. Yarin dene.. Bir farlarini sislerini kaloriferi arka cam rezistansini cakmagini stop haldeyken ac bak kac dakikada calisiyor. Birde bunlar kapaliyken bak......ben birak hepsini acmayi zaten farlarim ve sislerim acik geziyorum...stop haldeyken cakmaga bastigimda bile emilen voltajla hemen mars yapiyor.....defalarca denedim ....sende dene...

serkanaga tarafından yazılan metin:

Evet usen,edim indim asagiya denedim...kapi tam kapanmamissa ayagini gazdan cekince vitesi bosa aliyor...superrrrrrrr

Merkezi Kilit Anahtarında Kilitleme Tuşuna Basılı Tutunca Camlar Kapanıyor Kilit Açma Tuşuna Basılı Tutunca İse Camlar Açılıyor .. Biliyormuydunuz ???

omerparca tarafından yazılan metin:
Merkezi Kilit Anahtarında Kilitleme Tuşuna Basılı Tutunca Camlar Kapanıyor Kilit Açma Tuşuna Basılı Tutunca İse Camlar Açılıyor .. Biliyormuydunuz ???

Tabii ki biliyoruz kardesim ...incelersen forumu yazili oldugunu gorursun.......pekiyi sen dort caminda sikisma kontrollu oldugunu biliyormusun....

Bilmiyordum teşekkür ettim bişey sormak istiyorum ben bir video ekledim fakat video nereye yüklendi bilmiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz burdan sormam doğru mu ?

omerparca tarafından yazılan metin:
Bilmiyordum teşekkür ettim bişey sormak istiyorum ben bir video ekledim fakat video nereye yüklendi bilmiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz burdan sormam doğru mu ?

Arkacamlarin otomatikse dort camindada sikisma kontrolu var....yani cama kapatma hareketi verdiginde arada bir engele carparsa durup kendini 10 cm geri aliyor.....

Videoyu nereye yukledin ben goremiyorum.....

benım arabamın da bılınmeyen özellıklerı var::mesela arka surgulu kapıları 3 kişi birden çekmezse kapanmıyor kapı yanı tek kişi kapatamıyor 😀😀😀bılıyorum hıcbır doblocu kapı kapatırken 3 kişi kullanmadıgı ıcın bır turlu kesfedemıyrolar bu ozellıgı tabı 😀 buda benden tum dobloculara katkı olsun 😀😀 1.9 jtd 2002 model

evet bu doblunun sürgülü kapıları tam bir bela.Benden başka kimse kapatamıyor o kapıları.
Aslında basit, kapatmadan önce ilk olarak kapı biraz geri çekilir ve ondan sonra ileri hareket ile kapatılır.

ama ben şöyle bi çözüm buldum.

Binenlere kapıyı tam açmamalarını söylüyorum. sıkış tepiş binsinler eğer kapatamayacaklarsa 😀

tigerbroke tarafından yazılan metin:
benım arabamın da bılınmeyen özellıklerı var::mesela arka surgulu kapıları 3 kişi birden çekmezse kapanmıyor kapı yanı tek kişi kapatamıyor 😀😀😀bılıyorum hıcbır doblocu kapı kapatırken 3 kişi kullanmadıgı ıcın bır turlu kesfedemıyrolar bu ozellıgı tabı 😀 buda benden tum dobloculara katkı olsun 😀😀 1.9 jtd 2002 model

o zaman ön kaputu açman için kurtarıcı çağırman gerekiyordur😀

Back