Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

yok geremy abı onu tek acabılıyorum ama onu da acarken su yana cekılen bı mandalı var ıkı saat elım onu arıyo bulamıyorum 😀melıh abı sen haklısın da ya bu yenı modellerde kapı kolunu cekıyosun otomatık mandal atıyo ve kapı kendılıgınden kapanmıyo mu ? yanı yenılıerde mı eskı sıstem :S

tigerbroke tarafından yazılan metin:
yok geremy abı onu tek acabılıyorum ama onu da acarken su yana cekılen bı mandalı var ıkı saat elım onu arıyo bulamıyorum 😀melıh abı sen haklısın da ya bu yenı modellerde kapı kolunu cekıyosun otomatık mandal atıyo ve kapı kendılıgınden kapanmıyo mu ? yanı yenılıerde mı eskı sıstem :S

kapanıyor kapanmasına işte mesele o mandalı attırmakta yeğen 😀

power64 tarafından yazılan metin:
arkadaslar d3 lerde park ışıkları varmı benmi yakamıyorum

Park ışıklarını sadece kontak kapalıyken aktif edersen yanıyor.Kontağı çevrdiğin anda kısalar da yanmaya başlıyor .Bir de ekstradan gündüz farları var onları da yol bilgisayarından aktif etmişsen onlar da yanıyor.Yani kontak açıksa üç ampül de aynı anda yanıyor.

sağlam bır rampadan ınerken arabayı vıteste ındırdıgınızde ve gaza dokunmadıgınızda yakıt tuketımı 0(sıfır)dır tabı bu her araba ıcın gecerlıdır doblo ıcın degıl sadece 😀 bılıyorum cogu kısı bılıyodur ancak belkı bılmeyen varsa dıye yanı 😀😀

arkadaşlar benim arabada bu vites değişimini söyleyen shift-up shift-down özelliği yokmu göstergelere o kadar baktım hiç görmedim kullanma kılavuzunda var ama araçta yok.nasıl devreye alınıyo yada nasıl çalışıyo bu.araç 1.6lt 105 d3 premio

arabanızda buleme pakedi yok ise shif özelliğide yok

yenilerde kitapçıklarında yazmayan bazı özellik varmışB). hangi kapıyı açarsan sadece o kapının bölümünün ışıkları yanıyor. hıza duyarlı tüm kapılar otomatik kilitleniyor ve bu istenirse devreden çıkarılıyor ( 20 km hızdan dan sonra), açılan dört cam da el kol sıkışmalarına karşı otomatikman cam kapamayı iptal edip bir miktar geri alıp duruyor, KÜL TABLASI olayı *tup*okadar küçülmüş ki bulmak zor oluyor arkada oturanlar içinse zaten yok , yalnız bi şeyi anlayamadım normal park ışıklarını kaldırmışlar neden acaba?*hmm*

NORMAL PARKLAR KALDIRILMAMIŞ ARABA STOP HALİNDEYKEN FAR KOLUNU ÇEVİRDİĞİN ZAMAN SADECE DIŞ LAMBALAR YANIYOR GÖSTERGELER YANMIYOR. ARAÇ ÇALIŞINCA KISA FARLARA GEÇİYOR. BAŞKA BİR ÖZELLİK D3 LERDE KUMANDADAKİ KAPI AÇMA BUTONUNA BASILI TUTULDUĞU ZAMAN CAMLARI AÇIYOR KİLİTLEME BUTONUNA BASILI TUTUNCA KAPANIYOR. BU DURUM 4 CAM OTOMATİKLERDE MEVCUT

yenilerde kitapçıklarında yazmayan bazı özellik varmışB). hangi kapıyı açarsan sadece o kapının bölümünün ışıkları yanıyor. hıza duyarlı tüm kapılar otomatik kilitleniyor ve bu istenirse devreden çıkarılıyor ( 20 km hızdan dan sonra), açılan dört cam da el kol sıkışmalarına karşı otomatikman cam kapamayı iptal edip bir miktar geri alıp duruyor, KÜL TABLASI olayı *tup*okadar küçülmüş ki bulmak zor oluyor arkada oturanlar içinse zaten yok , yalnız bi şeyi anlayamadım normal park ışıklarını kaldırmışlar neden acaba?*hmm*

NORMAL PARKLAR KALDIRILMAMIŞ ARABA STOP HALİNDEYKEN FAR KOLUNU ÇEVİRDİĞİN ZAMAN SADECE DIŞ LAMBALAR YANIYOR GÖSTERGELER YANMIYOR. ARAÇ ÇALIŞINCA KISA FARLARA GEÇİYOR. BAŞKA BİR ÖZELLİK D3 LERDE KUMANDADAKİ KAPI AÇMA BUTONUNA BASILI TUTULDUĞU ZAMAN CAMLARI AÇIYOR KİLİTLEME BUTONUNA BASILI TUTUNCA KAPANIYOR. BU DURUM 4 CAM OTOMATİKLERDE MEVCUT
teşekkürler bilgi için

arkadaşlar bugün aracı temizlerken arka ikili koltuğun altında ucu kancalı olanlardan 2 tane bagaj lastiği buldum *secret*

arkadaşlar bugün aracı temizlerken arka ikili koltuğun altında ucu kancalı olanlardan 2 tane bagaj lastiği buldum *secret*
sevgili kardesim profil bilgilerinizi guncellemediginizden aracinizin modl ve yilini goremiyoruz dolayisi ile sorulariniza bilgi vermiyoruz...lutfen profil bilgilerinizi guncelleyin.....

sevgili kardesim profil bilgilerinizi guncellemediginizden aracinizin modl ve yilini goremiyoruz dolayisi ile sorulariniza bilgi vermiyoruz...lutfen profil bilgilerinizi guncelleyin.....

Sanırım güncellendi.Böyle daha iyi oldu.Teşekkürler 🙂

Sanırım güncellendi.Böyle daha iyi oldu.Teşekkürler 🙂

biz tesekkur ederiz.....koltuk altinda buldugunuz lastikler arka koltuklari kaldirdiginizda dik olarak sabitlemek icindir...

SLM BAKİ BEY,YUKARIDA YAZILAN ÖZELLİKLERİ OKUYUNCA. BENİM DÜLDÜL.TRAKTÖR GİBİ KALDI.YA SİTEYİ TERKİ DİYAR EDECEĞİM YA DA D4 E YAZILACAĞIM. İNŞALLAH ÇIKAR .SLM MEVLÜT DEDE😀😀😀.*clap**comfort**bye*

mevlut baba dur gitme sakin bir yere sen olmazsan biz nesesiz kaliriz.....sen bizim nese kaynagimizsin...

mevlut baba dur gitme sakin bir yere sen olmazsan biz nesesiz kaliriz.....sen bizim nese kaynagimizsin...

aynen abi ya... bu kadar içtenlik olur mu... mevlüt amca her konuda hiç eklmeden çıkartmadan tüm içtenliği ile yazıyor... orataya hem keyifli hem öğretici mesajlar çıkıyor...

merhaba arkadaslar .. yeni dobloda arka sürgülü kapıların altında bulunan mekanızmaya wd40 sıkılınca acılması ve kapanması cok daha kolay oluyor .. arabayı ılk aldıgım zamanlar cok zorluyordu ancak bu ıslemı yaptıktan sonra kapılarda en ufak bıle zorlama olmadı ..

merhaba arkadaslar .. yeni dobloda arka sürgülü kapıların altında bulunan mekanızmaya wd40 sıkılınca acılması ve kapanması cok daha kolay oluyor .. arabayı ılk aldıgım zamanlar cok zorluyordu ancak bu ıslemı yaptıktan sonra kapılarda en ufak bıle zorlama olmadı ..

[fpnotice=info]profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmuşsunuz ancak bir de tanışma bölümünde bi mesajla kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz

Back