mali kacar
Azimli Üye
mali kacar tarafından yazılan metin:
dostum sileceklerin hızı nasıl artıyor??
kurt tarafından yazılan metin:
Merhaba Arkadaşlar Ben Yalova'dan Faruk ,aranıza yeni katıldım. D3 kasa 2011 elegance model doblom var .Dobloların bilinmeyen özellikleri bölümünü toplam kırk sayfanın tamamını merakla okudum,kullanma kılavuzunda görmediğim ya da gözümden kaçan birçok bilgiye buradan ulaştım, katkısı olanlara teşekkür ediyorum .Ben de bir özelliğini yazayım istedim .Belki dikkat edenleriniz olmuştur .Ses sistemi aracın hızına duyarlı yani hareket halindeyken müzik dinliyorsanız hızınızı artırdığınızda müziğin sesi de artıyor.Selamlar.
*clap**clap*kurt tarafından yazılan metin:
Merhaba Arkadaşlar Ben Yalova'dan Faruk ,aranıza yeni katıldım. D3 kasa 2011 elegance model doblom var .Dobloların bilinmeyen özellikleri bölümünü toplam kırk sayfanın tamamını merakla okudum,kullanma kılavuzunda görmediğim ya da gözümden kaçan birçok bilgiye buradan ulaştım, katkısı olanlara teşekkür ediyorum .Ben de bir özelliğini yazayım istedim .Belki dikkat edenleriniz olmuştur .Ses sistemi aracın hızına duyarlı yani hareket halindeyken müzik dinliyorsanız hızınızı artırdığınızda müziğin sesi de artıyor.Selamlar.
kurt tarafından yazılan metin:
merhaba arkadaşlar.benmde eklemek istediğim...
debriyaja basılı iken gaz verdiğinizde ancak 2500 devire kadar çıkıyor.gaz pedalındaki potansiye metre daha fazla gaz vermeyi engelliyor.motoru korumak için gerekli bir özellik.gerçi debriyaja basmadan boşta gaz verince kesmiyor devir artıyor.ancak debriyaja basılı iken fazla gaz vermede üretilen gücün karşılığı olmadığı için mekanik sistem korunmuş oluyor.
forumda görmedim ama bir özellik daha eklemek isterim.yağışlı havada silecekler çalışırken geri vitese takınca arka cam sileceğide otomatik çalışmaya başlıyor...
Chirmicty tarafından yazılan metin:
forumda görmedim ama bir özellik daha eklemek isterim.yağışlı havada silecekler çalışırken geri vitese takınca arka cam sileceğide otomatik çalışmaya başlıyor...
aracın hızı arttıkça sileceklerin hızıda artıyor 🙂
vedatbj9238 tarafından yazılan metin:
d2 lerde içerden kumandalı dış aynalarda arkacam resistans düğmesine basınca aynaların buğu çözücü devreye giriyor ve aynalarda kar veya buğu varsa hemen eriyor
geremy tarafından yazılan metin:
merhaba arkadaşlar.benmde eklemek istediğim...
debriyaja basılı iken gaz verdiğinizde ancak 2500 devire kadar çıkıyor.gaz pedalındaki potansiye metre daha fazla gaz vermeyi engelliyor.motoru korumak için gerekli bir özellik.gerçi debriyaja basmadan boşta gaz verince kesmiyor devir artıyor.ancak debriyaja basılı iken fazla gaz vermede üretilen gücün karşılığı olmadığı için mekanik sistem korunmuş oluyor.
d3 ler var sanırım.
d2 ler devir kesiciye giriyor çünkü.
bende hocam memnun oldumkurt tarafından yazılan metin:
Memnun oldum arkadaşım.
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
ben onu denedim öyle bişey olmadı 2500 deviri geçti araba 2011 1,3 premio d3
cnkshn tarafından yazılan metin:
araç durur iken debriyaja basıp gaz pedalına sonuna kadar bas 2500 deviri geçmez. giderken devir sınırı yok.
araç durur iken debriyaja basıp gaz pedalına sonuna kadar bas 2500 deviri geçmez. giderken devir sınırı yok.
evet durduğu yerde denedim olmadı bişey geçti 2500 deviri
bu devir geçmemem olayı 1,6 larda var galiba bzmki 1,3
FireExit tarafından yazılan metin:
evet durduğu yerde denedim olmadı bişey geçti 2500 deviri
bu devir geçmemem olayı 1,6 larda var galiba bzmki 1,3
Dün denedim... Geçiyor... Koray'da söylemişti... Ama dün sabah geçti... 2500dd'yi...