Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

teperes tarafından yazılan metin:
arkadaşlar kitapçıkta okudum hızını ayarlıyorsun mesala 80 km ye geçince sesli uyarı veriyormuş bulamadım ben bunun ayarını nasıl bilen varmı?2006 active

yol bilgisayarının menüsünden ilk önce uyarı tonlarını aktif hale getiriyorsun sonrada hiz ayarını yapıyorsun ve bu arada 5 km aralıklarlarla yapabılıyorsun yanı 88 km ye ayar yapmak yok 85 yada 90 gibi değerlerde ayar yapılıyor

[/quote]

bu kapı açmaya uzun basıldıgında dort camın acılması konusunda benım sadece sag arka acılmıyor. bunun bır sebebı var mıdır?[/quote]

o sorun sadace sağ arka kapıda olan bi sorun değil her iki arka kapıdada var sadece sana o an için o kapı denk gelmiş 2010 yeni doblolor hakkında başlığı altında yazdığım 9 maddelik sorunlar mesajını okursan ayrıntısı orda yazıyor ben servisin başının etini yedim yapmadığım şey kalmadı sanayı bakanlığına bile yazdım olayı ama kulağının üstüne yatıyorlar. sırf bu sorundan dolayı sırasıyla bahsettiğim kodlama yapıldı olmadı, kapı kollarının sertliğinden dendi ayar yapıldı olmadı, arka cam motorları dendi her ikiside değiştirildi olmadı, cam kızakları dendi her ikiside değiştirildi yine olmadı ve ben artık pes ettim aracımın yenesiyle değişimini yada bedel iadesini istedim onlar hala bana bide motorların üstünde bi parça var onu değiştirelim diyorlar ve bende artık aracımı deneme tahtasına çevirdiniz diyorum ve onarımı yaptırmıyorum. çünkü bilmiyorlar deneme tahtasına döndü aracım 45 günde 15 kere servise mi gidilik sıfır araba alınırda. mail atıyorum defalarca tofaşa telefon ettim defalarca şikayetimi görüyolar ilgili birimlere aktardık diyolar son 1,5 aydır tık yok vazgeçmemi bekliyorlar ama vaz geçmiyeceğim olmada kararlıyım tüketici mahkemesine vereceğim

ank_erdogan tarafından yazılan metin:
vallaha benim dobloda da aynı sorun var kapanıo oh tmm güzel hafiçe itsen bile kapıları kitliyorum 4 kapı kitli bagaj deil kitlenmio servis bana bi sey verdi siprey kapanmassa bunu sık kapanıo dediler arada oluo sıkıom kapanıo 🙂) bide sey ögrendim ben de yokta bazı dobloların kapıları renault un kilitleri varmış yetişmemişmi ne bişi olmuş ondan renault takmışlar bilginize 🙂))
benim eski doblododa oluyordu o da eski dobloların kronik hastalığı imiş benimde ustam söyledi üzerinden bi kış geçtimi iptal yine gidip ustama söktürüyorum yağlıyor takıyor yine bi seni gidiyor. bagaj açma koluna bakarken mekezi kilide bas anahtardan kolun nasıl sallandığını görürsün yapcak bi şey yok kabullenecen artık

beyler bakın servise gittiginizde arabanızı servise verdiğinizde her tarafına bakın motora bile bişi varmı yokmu ve aldıgınızdada ben verdim bi gün bakımda motoru yıkamışlar motora bi bakım dedim baktım motorda kalın bi boro var yırtılmış dedim böle böle olmuş orda biri var belki bilir kardelen kurt aşkın die yok abi olurmu ya flan dedim kardeşim yalanmı söylüoz avr işte nese degiştirttim bana öyle vermeye çalışıolar nese degiştirmişler baktım boruya 3 4 katlı gibi bişi 1 katı yırtılmış bana 65 tl para hesap çıkarmışlar dedim bakın siz bunu hep yapıosunuz bırakırım anahtarı çeker giderim dedim adamı hasta etmeyin herkez bize bakıo abi sakin ol flan ne sakin olcam dedim nese sonra naptılarsa yaptılar ödemedik abi boruyu bize ver diolar dedim yok yaptıgınız yanlışı herkeze göstercem dedim aldım geldim :d😀 xd

tabi onlara dikkat etmek gerekiyor ama sanayiye göre servisler vazgeçilmez. Aramızda esanaf abilerimiz sanayide usta abilerimiz var k.bakmasınlar ama özellikle sanayi insanı müşteri görünce ne koparsam kardır dio geçen arabanın yan marşpiyerinin plastiği kırıldı kayseride tüm aksesuarcıları faln gezdim yok en sonunda bi yerde bulduk adam 20 lira para istedi pazarlıkla zorla 15 liraya aldık sonra ağızları açılınca iş yok diorlar bu yönden servisler tamam belki biraz sanayiye göre paahalı ama garantili ve kendş orjinal ürününü veriyor ve en önemlisi müşteri memnuniyetine çok dikkat ediyorlar...

bı de soyle bısey var kontagı kapattıktan sonra uzunları yaktıgınız kolu kendınıze cekın yanı sellektör yapar gıbı ısıklar ıstedıgınız süre kadar yanıyor.. bunu bı adı vardıda sımdı unuttum onu :S

follow me olayını yaptımda vay be dedim doblo =böyle bir özellik:d beklemiyordum açıkcası🙂

sinyale hafif dokununca kısa süreli sinyal veriyor
şerit değiştirirken çok pratik geldi bana.

aksoza tarafından yazılan metin:
follow me olayını yaptımda vay be dedim doblo =böyle bir özellik:d beklemiyordum açıkcası🙂

Ben mahallede hava atıyorum bizim üst kattaki cıkıyor balkona farları acık bıraktın diye diyorum otomatik o kapanır apartmana giriyorum üst kattan ses oooo baksen suna cok güzelmiş ya otomatik wallaha bizdemi alsak bundan bi tane hanım ne diyon 😀😀😀

UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
aksoza tarafından yazılan metin:

Ben mahallede hava atıyorum bizim üst kattaki cıkıyor balkona farları acık bıraktın diye diyorum otomatik o kapanır apartmana giriyorum üst kattan ses oooo baksen suna cok güzelmiş ya otomatik wallaha bizdemi alsak bundan bi tane hanım ne diyon 😀😀😀
😀😀😀*hilarious**hilarious*

evet eve kadar takip sisteminin havası oluyor.
çoğu araçda yok.
üst segmentteki araçlarda kumanda ile kapılar açılınca farlar yanıyor örnek passat gibi.

evet bildiğim kadarıyla oluyor wait me home özelliği menin olup olmadıgından emin degilim ama 😀 su ana kadar gördüğüm doblolaların hepsinde denedim oldu...

evet bildiğim kadarıyla oluyor wait me home özelliği menin olup olmadıgından emin degilim ama 😀 su ana kadar gördüğüm doblolaların hepsinde denedim oldu...

Follow me 🙂

Evet 3 defa sinyal veriyor sollama sinyali sollamalarda serit değişmelerde cok pratik

basılı tuttukça sinyal veriyor bırakıldığı an sinyal kesiliyor.
şerit değişimi için çok kullanışlı.

geremy tarafından yazılan metin:
Evet 3 defa sinyal veriyor sollama sinyali sollamalarda serit değişmelerde cok pratik

basılı tuttukça sinyal veriyor bırakıldığı an sinyal kesiliyor.
şerit değişimi için çok kullanışlı.

Arkadaşlar yeni doblonun sinyelinden bahsediyor abi

Back