Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

aynen öyledir. aynı kablolardan benim koltuğun altındada var. koltuğa giren kablolar başka bişeye alamet olamaz.

bize elektrikli koltuk yapmamışlardır umarım süpriz özellik diye😀 yoksa yandık demektir😀

kokplot tarafından yazılan metin:
aynen öyledir. aynı kablolardan benim koltuğun altındada var. koltuğa giren kablolar başka bişeye alamet olamaz.

bize elektrikli koltuk yapmamışlardır umarım süpriz özellik diye😀 yoksa yandık demektir😀

Fırlatma Koltuğudur Abi 😀😀😀

Ekrem tarafından yazılan metin:
kokplot tarafından yazılan metin:

Fırlatma Koltuğudur Abi 😀😀😀

😀 beni zor atar. ama elektriğe çarparsa ataar😀😀

D3 dobloların yan hava yastıkları yeni nesil olduğu için tan yan gövde ve baş korumasıda sağlamaktadır. koltuktan çıkan hava yastığı yatay biçimde geniş bir düzende şemsiye gibi açıldığı için yanlara 4 tane hava yastığı koyma derdinden kurtarmış. tanıtımı öyle diyor.

yeni nesil ne demekse işte o yeni nesil akıllı uygulamalara geçilmiş işte. şasisinden tutunda gövdeye monte parçalara kadar gövde kuğu gibi zarif ama eskisine nazaran daha güçlü olmuş. ön göğsü tamamen suv gibi olsun istemişler teknisyenler ve olmuş.

NEW DOBLO da otomobil gibi koltuğa hafif gömük gitmek gibi bir ayrıcalığımız var combiler arasında.

Seneye Bu nesil Eski olur Yenisi çıkar abi para tuzağı herşey 😀

Seneye Bu nesil Eski olur Yenisi çıkar abi para tuzağı herşey 😀

doğru diyorsun ekrem . bırakta bari şu son bir kaç ayın tadını çıkarayım yaaw*yes*. nasıl olsa benimkide gelecekte eski olacak🙂

brain35 tarafından yazılan metin:
klavuzda yazdığı için paylaştım ama genelde doblo da var. gp öle bir sorun yok

benzinli doblolarda geri vites için mandal var.

Bugün birşey farkettim arkadaşlar El Freni altındaki plastik Arkaya üfleyen havalandırma kanalıymış 🙂 Klima açıkken elim o tarafa gitti buz gibi estiriyor. Arkadaki insanların az da olsa konforunu düşünmeleri güzel 🙂 Hava yönlendirme düğmesi Ayaklarda olması lazım

havalandirma.jpg

geçen kış bende sıcak hava açıkken fark etmiştim.ayaklara ayarlayıp kademede yüksek olursa epey hava geliyor.

DobloM geldi geleli daha 1 kere klimayı kullandım. Onda da konsola verdim üflemeyi 😀

Serinlemek isteyene cam klimasını açıyorum ben 😀 Saçlar başlar dağılıyor 😀

bunyas288 tarafından yazılan metin:
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Anahtar derken standart tek düğmeli doblo anahtarıyla mı yoksa bi kumanda vs mi kullanıyorsun.

Ben kendi orjinal anahtarındaki düğmeye basınca kapılar kapanırken camları da kapatsın istiyorum. Bu mümkün mü.?

Mümkün mümkünde sana 100 veya 150 liraya malolur😀 alırsın 2 tane cam kaldırma modülü sağlam bir elektrikçiye montajını yaptırırsın.. Kitledinmi kapıları camlarda kapanır..*tup*

cam modülünü ben aldım 20 tl 2 cam için olandan daha taktırmadım.Arkadaş takacak yanlız şöyle bi durum var kapılar kilitlendiğinde çalışması için aracın kapı kilitleme modulunun bulunması lazım eger dırek kapı kılıdıne monte edilirse içeriden her kapı kilitlendığinde camlar kalkıyor taktıracak arkadaşların aklında bulunsun (servis kapı kilitleme modülunün nerde oldugunuda bilmiyor allaha şükür!!! ) 😡

Arkadaşlar merhaba,
Yeni doblolarda kumandanın kilitleme butonuna basılı tutarsanız kapı kitlenir ve ön camlarda otomatik kapanır. 5 .. 6 saniye basınca camlar hareket ediyor. Tamamen kapanana kadar da basılı tutacaksınız. Arka camları denemedim ama ön camlar böyle çalışıyor. Saygılar,

Arkadaş ayrıca çok önemli bir uyarım olacak sizlere
Yeni dobloların motor veya kartel muhafaza parçaları yok. Orjinal olarak çıkmıcak. Sebebi araç önden kaza yaptığında motorun yere düşmesi gerekiyor.
EURO 5 normunda olan araçlar böyle olmak zorunda. Testlerede böyle gireceği söylendi.
Bizim yan sanayiciler hemen uyduruk bir kalıpla plastik tabi yaparlar. Fakat takılması uygun deyilmiş tabi karar sizin.
Allah göstermesin kimseye ama ölümlü kazalarda orjinal dışı parça takıldığı tespit edilirse sigorta ile tazminat ve tedavi konusunda başınız ağrıması kesin diyebilirin. Şunuda ilave edeyim önden sert bir kaza anında motorun aşağı düşmesi ölümleri %42 azaltıyormuş. Ayrıca Volswagen de 3 yıldır çıkardığı bütün arabalarda bu kurala uyuyor.
Araçlarınızın motorunu yoldan sıçrayan taşlardan korumak için muhafaza taktırırken bu uyarımı hatırlayın.

Saygılar,

askinkolay tarafından yazılan metin:
Arkadaş ayrıca çok önemli bir uyarım olacak sizlere
Yeni dobloların motor veya kartel muhafaza parçaları yok. Orjinal olarak çıkmıcak. Sebebi araç önden kaza yaptığında motorun yere düşmesi gerekiyor.
EURO 5 normunda olan araçlar böyle olmak zorunda. Testlerede böyle gireceği söylendi.
Bizim yan sanayiciler hemen uyduruk bir kalıpla plastik tabi yaparlar. Fakat takılması uygun deyilmiş tabi karar sizin.
Allah göstermesin kimseye ama ölümlü kazalarda orjinal dışı parça takıldığı tespit edilirse sigorta ile tazminat ve tedavi konusunda başınız ağrıması kesin diyebilirin. Şunuda ilave edeyim önden sert bir kaza anında motorun aşağı düşmesi ölümleri %42 azaltıyormuş. Ayrıca Volswagen de 3 yıldır çıkardığı bütün arabalarda bu kurala uyuyor.
Araçlarınızın motorunu yoldan sıçrayan taşlardan korumak için muhafaza taktırırken bu uyarımı hatırlayın.

Saygılar,

eskilerdede yok.

arkadaşlar viraja girerken araba kapı acık uyarısı verıyor.dikkat ettim sola dogru viraja girdiğimde sağ ön kapı uyarı verıyor arabanın içinin isikları yanmaya baslıyor 3 kez dıp diye ses geliyor...sorunu yaşayan var mı acaba???

daha öncede konularda geçmişti.
arka kapılar büyüklüğünden ötürü ağır
ön kapılarda içinde koruyucu bar falan var vede oto kapısından ağır.
eğer kapı ayarlarında ayarsızlık yoksa swiçleri temizlemek faydalı oluyor.

bu sorunu servıse goturunce ıkı dk da halledıyorlar..kapıyı alttan tutan sürgülü yerin üstünde allen başlı bir vida var onun gevşemesi o kapı açık uyarısına sebep veriyor..ha şu da bi gerçek önceki doblomuz tek kapılıydı ayda bir ayar yaptırırdık o kapıya açık uyarısı verdiği için..şimdiki vip doblo iki kapı allah için bir kere vermez mi ayarı bozulmaz mı..fiatın gıcık kaptığım yönlerinden biri,standart olayını tam yapamıyorlar

motoru durduktan sonra selektör yaparsanız Follow Me Home özelliği devreye girer..sinyal kolunu çekerek süre uzunluğunu ayarlarsınız ve o süre kadar kısalar yanarak sizin eve aydınlatma eşliğinde girmenizi sağlar

ysnn tarafından yazılan metin:
motoru durduktan sonra selektör yaparsanız Follow Me Home özelliği devreye girer..sinyal kolunu çekerek süre uzunluğunu ayarlarsınız ve o süre kadar kısalar yanarak sizin eve aydınlatma eşliğinde girmenizi sağlar

işte ben bunu seviyorum..doblo beni eve kadar uğurluyor 😀

Back