Doblo Sigorta Fiyatları

azalacaktı birde.anlamadım gitti. burada bazı arkadaşların ki düşmüştü.

Bu sigorta paketlere göre degisiklik gösteriyor mu yani elegance ile premio arasında fark oluyor mu

arkadaşlar bir çok firma birbirine yakın verip bir başkası çok ucuz fiyat veriyorsa çok dikkat edin başıma gelen bir olay var aracı hususi göstermişler fiyat düşmüş 6 ay sonra farkettik çok şükür kazaya karışmadık gerek kalmadı bu yıl yeniden sigorta keserken zeyir yapıp extra para ödedik yeniden araç almış gibi yüksekten ödedik aman dikkat !!!

Bugün araç trafik sigortasını yaptırdım.
En yuksek 1450 enduşugu 720 TL çıktı.

Ben geçen hafta yaptırdım 870 tl. haksız kazanç yapanlara zehir zıkkım olsun...

@melrock
çok doğru bir yaklaşım fakat sigorta demek istatistik demek örnek vererek anlatayım Türkiye'de şahin lerin yaptığı kaza sayısı bütün hyundai markasindan daha fazla bu nedenle şahin araçlara sigorta yüksek, yada 25 yaş altı sürücülerin yaptığı kazada karşı tarafa verdikleri zarar daha fazla 40 yaş üstünde daha az bunun gibi istatistikler den dolayı maalesef fiyatlar hep değişken oluyor

Sıfır Premio için geçen ay yaptırdık. Ethica sigorta 1116 lira. Koru Mutuel kasko içinde 1211 lira ödedik.

Bende 1.300 tl ye yaptırmıştım.2015 model 1.6 premio plus aracımi 3 ay sonra ikametimi köye taşıdım ve oradan 34 olan palkami 74 yaptım t.sigortam otomatik olarak 900 tl ye düştü ve eski 3 aylık kullanımdan sonraya kalan ücretimi geri aldım sigortacidan🙂🙂🙂

ARALIK 29 2016
2011 ELEGANCE FUL KASKO 510 TL
SİGORTA 506 TL
AK SİGORTA

@erkan74
adresin hala köyde değilmi?

plakayı taktıktan sonra tekrar istanbula adres taşıyınca,adrese bakılıp yapılır diyorlar doğrumu bilmiyorum...

birde plakayı değiştirme maliyeti geçen yıl 260 lira demişlerdi

@ybf55
bu fiyat türkiyedemi? 😀

şaka bi yana muhteşem fiyat,herkes bu fiyatı duyabilmek için dua ediyor 😀

29 Aralık 2016 çıkışlı 1.6 premio plus
Sigorta 1064 kasko 965

@Boran Baba
29 aralıkta aldınız daha yeni mtv ödendi yarın bir mtv daha ödenecek keşke 2 gün sabretseydiniz

@doblo3535
Valla sabredemedim,arabasız olmuyor.

Back