Doblo Sigorta Fiyatları

@onuroran
Kasko değeri değil
karşı tarafa trafik poliçesi nin yetmediği durumda ödenecek tutar
bazı acenteler 30.000tl verir bazısı 100.000 verir
bazı poliçeler de servis ve cam muafiyeti vardır prim uygun çıkar.
bunların hepsi primi etkiler.
her full diyene bakmayın
poliçeyi mutlaka inceleyin.

@onuroran
Artık bütün poliçelerin üzerinde öyle yazıyo
kural oldu

Bugün itibariyle en uygunu Genaralali sigorta'da 590 kasko'da 830 tl teklif verdi.Geçen sen arabayı aldıgımda 400 lira sigorta 1031 tl de kaskom yapılmıştı.Tekrar bayiyle iletişime geçtiğimde 900 liraya yakın sigorta 1000 tl de kasko teklifi verdi.çok araştırdım genaralali de karar verdim.

@ali0635
İllaki kalitede önemli tabi bende ergo yaptırdım axa yaptircakdim 100 liradan fazla fark vardı 30.40 lira olsa axa yaptircakdim

Ge
@bigerror
Genarali biraz sikintili ben zehill islemini 1 ayda zor yaptirdim gunluk 5 defa aradim en son dediler ruhsat guncellemeniz gerekli gittim memur dedi seni ruhsat guncel emniyetten ciktim 50 metre sonra aradim telefonu acana dumduz gttim yarim saate hallettiler bilgin olsun

Tam olarak kimdi hatirlamiyorum ama haberlerde kasko ve sigorta birlesibilir gibi bi konuyla alakali konusuyordu biri

@bigerror
Tabi artilarida var cekici yardimi cilingir yardimi yilda 3 er defa belli bir tutara kadar

bugün itibariyle doblo kombi dynamic 2012 model araç aldım sigortasını 530 tl ye yaptırdım. sigortacı da şaşırdı bu fiyatın norm alde iki katı olması gerektiğini söyledi muhtemelen şirket hata yaptı dedi ama olsun dedik hemen yapıştırdık sigortayı valla.

@tumer23
Alilemize hosgeldin
Bende yeni aldim aracimi 1440 lira en uygun sigorta ilk aracim 2011 d3

@tumer23
hangi sigorta o kardeş. benimde öbür ay bitiyor şimdiden yaptırayım sizinkine 🙂 bilgilerini versene sigortacının 🙂

babama 1 hafta önce sampo sigorta ile d3 2010 premio 777 tl yaptırdık

Back