Doblo Sigorta Fiyatları

MERHABA ARKADAŞLAR SİGORTA İNANIN ÇOK YUKSEK ÇIKIYOR İNANILIR GİBİ DEĞİL 2011 D3 KASA 1.6 ARACIMA 2024 YILINDA15000tl ödedim 25 mayıs'da yeniledim 21000 tl çok para ve firma koru sigorta en ucuzu oydu....

MERHABA ARKADAŞLAR SİGORTA İNANIN ÇOK YUKSEK ÇIKIYOR İNANILIR GİBİ DEĞİL 2011 D3 KASA 1.6 ARACIMA 2024 YILINDA15000tl ödedim 25 mayıs'da yeniledim 21000 tl çok para ve firma koru sigorta en ucuzu oydu....
Zaten hepsi ortak fiyat veriyor aralarında 3-5 TL fark oluyor tekelleşmiş denilmesin diye ama maalesef tekelleşmişler.Trafik sigortasını canları isterse yarın 50 bin lirada yaparlar çünkü denetleme ve düzenleme diye kavram olmadığı için kafalarına göre hareket ediyorlar.

sonra millet sigortadan niye para alma yollarini ariyor vala ayip zorunlu olan seylerin bukadar yuksek fiyat olmasi resmen firsatcilik

sonra millet sigortadan niye para alma yollarini ariyor vala ayip zorunlu olan seylerin bukadar yuksek fiyat olmasi resmen firsatcilik
Zorunlu olduğu için bu fiyat.Benim kaskom trafik sigortamdan daha ucuz neden çünkü mecburi değil mecburi sigorta saçmalıktan başka birşey değil nasıl mı: Sigorta teminatı dışında ki kalan tutarı hatalı olan taraf nasıl ödemek zorundaysa teminat kapsamında olan tutarıda ödemek zorunda olabilir.Zorunlu trafik sigortası uygulaması olmasaydı şuanda yarı fiyatına sigorta yaptırıyor olurduk.

zaten millet sigortayida bozdurmamak icin cepten oduyor kazasiz deniyor sonrada tramersiz deniyor😁

Bayram öncesi 21bin fiyat verilen sigorta 30bin olmuş, bunlar nasıl zamlar aga😂

Bayram öncesi 21bin fiyat verilen sigorta 30bin olmuş, bunlar nasıl zamlar aga😂
Yarın 50 binde ister denetleme ve düzenleme olmayınca herkes kaderiyle başbaşa olunca hiçbirşeye şaşırmıyorum.

Bende seneye 8.basamaga geçeceğim Allah izin verirse. Nisan da 16bine filan yaptırdım 2018den beri bende araç. Şaka gibi. Düzenleme şart bu işlere. Vergisi ayrı sigortası ayrı geçiriyor lar. Trafikte ayrı çile kamyonet vasfı işi zaten can yakıyor.

Arabaya hiç yakıt almasam evin önünde yatsa, sigorta, kasko, vergi ve muayene ücretleri ile günlük gideri 105 lira çıkıyor😂 uçuyoruz sıkı tutunun.

Back