Doblo Sigorta Fiyatları

@MaÇKaLı67
Eğer kooperatif kar ederde kar dağılımı yaparsa parmağını yalarsın , zarar edip fiyatlar bu kadar artmışken ve bu fiyatlarla bile hala zarar ederken kar edipde para dağıtması biraz hayal gibi gözüküyor önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde ( birde normal bir konut kooperatifinden hisseni satarak ayrılabiliyorsun ama sigorta kooperatiflerinde genel kurul kararı gerekiyor. Ve şimdiye kadar hiçbir sigorta kooperatifi karar alıp sigorta süresi sona eren ortaklarının payını dağıtmadı ) Bunu kooperatif firmalarını kötülemek için söylemiyorum yaptırmak isteyen yaptırabilir. Çok uygun fiyatlar veriyorlardı ama şimdi onlarda gözünü açtı

@elibollarsigorta
katılıyorum sonuna kadar.
ayrıca eklemekte fayda var.
trafik primi haricinde kooperatif için sizden alınan ortaklık ücretleri araç satıldığında geri alamıyorsunuz.
Kooperatif yerine başka sigortaları tercih ederseniz sizin için daha iyi olur.

@F.Caner
2015 model sıfır araç olarak değerlendirilir şirketlerce fiyatının diğerlerine nazaran düşük olması normal

@elibollarsigorta
Bilgim yok sadece tanınmamış olması ucuz olur diye düşündüm aynı ege sigorta gibi düşündüm en ucuz hangisi veriyor şu anda ona yaptıralım

@elibollarsigorta
Tabi onu biliyorum ama araç cinsine göre her ay farklı bir şirket uygun çıkıyor demişti sigortacı sürekli yaptıkları için ortalama fiyat tahmini yapıyorlar hatta direkt uygun verecek firmayı söylüyorlar günlük ortalama 500 poliçe kesiyorlar

@ali0635
Bende günlük 200-250 adet fiyat bakıyorum ama o kadar basit olmuyor detaylarına bakmadan fiyat söylemek olmaz , günlük fiyat değiştiğine tanıklık ediyoruz bugün telefon da 1087 fiyat verdiğim sigortayı 991 TL ye kestim , 4 gün önce 1805 fiyat verdiğim bir kamyonu 2660 TL ye kestim , işin şerazesi kaymış şirketler ne yapacağını şaşırmış bir ortamda anca sallama fiyat verilir , başımızdan atmak istediğimiz de bizde öyle yapıyoruz ama maalesef uygun değil

@ali0635
Birde merak ettim günde 500 poliçe kesen hangi acente arkadaş tanışıp elini öpmek isterim eğer tali çalışmadan böyle bir üretim yapabiliyorsa

Bakalım mayısta karşımıza nasıl bir sigorta fiyatı çıkacak geçen mayısta 1040 tl idi

Bugün yaptirttim. 2012 1.6 premio plaka 54
Trafik 964 TL
Kasko 1,648 TL
Axa sigorta

@brs_bsk kardeşim geçen yıl trafik nekadar dı

@brs_bsk
ilk sigortanız mı.önceden hasarsızlık falan yokmuydu.

@ustabirol
Dobloyu yeni aldım 2 gün önce

Back