Doblo Sigorta Fiyatları

@m_ates27
Abi biraz daha araştırma yapsaydın keşke.
27 plaka için daha uyguna bulabilirsin sanki.

@cengiz522

Abi gecen sene 400 TL ye yaptirmiştim. Gelecek sene bu 600 TL 400 TL ye duşecekmiş.

@ceyhungulen

En uygunu bu oldu 830 TL de vardi

@m_ates27
abi en az 10 yerden fiyat al derim.
Sigorta acentesiyim biz bile bazen hangisi uygun veriyo anlamıyoruz.
doğa Sampo koru marfre hepsine bak derim.

@ceyhungulen

Korudan yapildi
Benim emmioğluda sigortaci

@m_ates27
hayırlı olsun abi. ama seneye nasıl düşecekmiş 400 e onu anlattı mı?

Evet bu koru sigorta koop. Olduğundan ortaklik payi varmiş seneye gorecez bakalim

sigortamın süresi 12 şubat 2016 da doluyor. geçen yıl mapfre den 530 tl ye yaptırmıştım. doblo 2004 model N1 kamyonet. bu yıl kaç para olur acaba?

@sertrock
Bilgiler verilmeden rakam çalışılması imkansız

Binek arabadan kamyonete geçtiğim için 7.derece olan indirim seçeneğim yanmış. Generali sigortadan 1030 TL'ye sigortayı, 520 TL ye de full kasko yaptırdım. En ucuz fiyatı kesinlikle generali veriyor

@sertrock
araç sahibi tc kimlik
araç plakası
ismin yazılı olduğu yerdeki belge seri no

bu bilgiler olmada sigorta çalışamaz.

araç marka modeli
araç yaşı
kişi yaşı
plakası
oturduğun şehir hepsi rakamı etkileyen unsurlar

@edi1907
hususi den kamyonete geçince indirim veriliyor biliyorum.

@ceyhungulen
aynı türlerde indirim var.tür değişince indirimde yanıyor.

@MEHMET78
abi yarın genel müdürlüğe sorucam.
hususi kamyonet geçişi var
hususi minibüs gibi araçlar arası geçiş yok
başıma geldi ordan biliyorum ama baya oldu yapmayalı kural değişti mi öğrenicem
buradan yazarım

@ceyhungulen
tamamdır.ama bence komple saçma.cins ne fark ediyorsa.indirim hakkı varsa hepsinde uygulanmalı aslında.

@MEHMET78
Daha saçmasını söyleyim o Zaman , eğer eski herhangi taşıtınızda kaza var ise aldığınızın aracın cinsine bakmadan kazalı olarak yapılıyor sigortanız

@elibollarsigorta
abi trafik poliçesinde aktarım yapacaktım müşteri renault trafik alıcam kamyonet demişti şirketle konuştum hususi kamyonet arası olabilir demişti
müşteride renault trafiğin minibüs olanını alınca yapamamıştım ordan hatırlıyorum ama baya bir zaman geçti.
kaskoda aktarım yapabiliyorum ama trafikten emin değilim yarın mutlaka sorucam

@ceyhungulen
aracımın plakası 47 ama adıyaman da ikamet ediyorum. malum mardin terör bölgesi.bu yıl ki sigorta bedeli plakamdan dolayı yüksek çıkar mı?
geçen yıldan bu yana şükürler olsun kaza falan yapmadım. yeni sigorta bedeline hasarsızlık indirimi uygulanır mı? mardin deki terör olaylarından dolayı plakamı 47 den 02 ye değiştirmemi mantıklı bulur musunuz?

Back