Doblo Sigorta Fiyatları

26-07-2015 tarihinde yeni yaptırdım 222,69 2010 doblo elagance kasko 545 ödedim plaka 48

Ben d3 2011 2 ay önce 1040 TL sadece zorunlu sigorta ödedim

arkadaşlar bende 2099 doblo var plaka 64 oldugu icin 185 tl ye yaptırdım şimdi plakayı 52 ye cevircem bana bir akıl verseniz fiyat nekadar olur yada 52 plaka doblosu olan varmı ?

rakamların hiç biri birbirini tutmuyor anlamdım ben bu işi
kayınpederimde 2008 dacia araç var. aynı kamyonet geçiyor ruhsatta. 250 tl vergi yine o kadar zorunlu sigorta ödemiş. ben 1000 tl vergi 650 tl sigorta ödedim. bu nasıl iştir???
bence ayaklanalım 🙂

Arkadaslar oncelikle iyi gunler 2006 doblo cift surgu yarin itibari ile alacagim.Arac antalya merkez plaka ben sakarya merkezde oturuyorum sizce sigorta nerede daha uygun olur plaka degistireyimmi cevaplar icin tesekkurler

Anladim ne zamandan beri ayrica cevabin icin tesekkurler

@premio2012_55
Bu bilgi kesin mi yani mesela ben siirt te yasiyorum sigortayida burada yaptiriyorum dolayisiyla.Aracimin plakasinin 56 siirt olması veya 34 olması farketmez mi

Arkadaslar 23 subat tarihli degisikle ya plakaya gore yada ikametgaha gore sigorta sirketleri teklif yapabilecekler. Biraz arastirdim guzel uygulama olmus

07:07:2015 aricimi aldim 16 plaka 59 yaptim dusmesi gerek sigortacim sordugumda plaka ne olursa olsun baz alinmiyor.bulundugun il uzerinden fiyat cikiyormus bilgi kesin

2 el araç alıyorsanız Acizane önerim plakayı mutlaka degistirin. Başımıza geldi arkadaşlar. Cankiridan Aldığımız aracın eski sahibiyim husumet olan biri arabayi ankarada bulmuş. Evimizin önünde arabayi yaktılar. Mahkeme polis bir sürü uğraştım. Moral bozuklugu çabası. 99 model olduğu için kasko yapılmıyor du. Yok pahasına satıldı araba. 2 el de mutlaka değiştirin plakanizi

Hocam ilgin icin tesekkurler ama bugun itibari ile aldim araci eski sahibi astsubay ama dedigin gibi kimsenin aklina gelmez gecmis olsun

dün yaptırdım 1250 tl sigorta kasko 1390 tl

2004 model 1.9 jtd ergo sıgortadan yaptırdım 466 tl kasko ise allıanz 932 tl 🙁

@hasan_oguz
geçen sene ne kadardı ki bunlar. bu sene çok zamlandı meretler.teminatlarda artırılmış.

@MEHMET78
gecen sene sıgorta 445 tl kasko 735 tl
ama kaskom bozuldu kaza oldugu ıcın en uygun fıyat bu cıktı

Back