Doblo Sigorta Fiyatları

şimdi netten baktım mapre sigorta 329 tl çıktı diğerleri sigortacının verdiğinin aynısı galiba araştırınca daha da düşük bulunabilir.halk'a bulaşmak istemiyorum devletle iş olmaz.

sıkıntı olacağını sanmam.sonuçta zorunlu sigorta ve devlet bankası.

@MEHMET78
bu hafta çözücem bu işi sigortacıda onay verirse Halk'a yaptırırım olur biter.

Dün ankarada generali sigortadan 229 tl ye yaptırdım.Geçen yılmafre den 350 tlye yaptırdım.İlk defa kamyonet sınıfına geçtiğim için 350 tl dediler.

Geçen sene 188 tl. olan sigortamızı bugün 197 tl.ye yaptırdım.

1040 sigorta
....... kasko
950 mtv
183 muayene

2173 TL toplam \ 12 ay = 181.03 TL (her ay )

Nasıl bir araba hastalığı
illada yüksek olsun

İlla ki geniş olsun
E hertürlü özelliği de olsun 🙂)

İyiki varsın doblo m

@DobLoPremio

@serkanortanca
Benim de 35 plakadayken 870 TL gibi bir rakam tuttu plakayı 45 yapınca 660 TL ye düştü fiyat ( 2004 1,9 d1) ama sigorta fiyatında geçmiş de çok önemli diye biliyorum. ( mesela benim iki kaza kaydım çıktı biri ağır hasar olarak görünüyormuş yüksek çıkmasının nedeni bu dedi sigortacı arkadaşım).

@MuRaT09
hayırlı olsun hangi firmaya yaptırdınız.benim 180 olan 237 ye çıkmıştı.hiç bir şeyde olmamasına rağmen.

@karaomeroglu
hayırlısı olsun.

@MEHMET78

Valla hiç baktın mı diye sorsana 😀 Geçen sene Güneş sigortaydı bu sene farklı sanırım yarın bi bakarım olmazsa ruhsata 😉

@MuRaT09

Her ihtimale karşı resmini çektim 😀 ERGO sigortaymış.

1ylaob.jpg

D3 doblom var 39 plakalı geçen sene trafik Sigorta'sı mı 216 tl kasko 700 bu sene 07.07.2015 trafik Sigorta'sı 467 kasko 687 ve trafik sigortasında %20 indirim var bu normal mi allianz sigorta Yaptılar geçen sene ki sigortam ve Kaskom yapı kredi sigorta idi şimdiden teşekkürleri araç 2011 araç sahibidir 64 Yaşında ve Kazası ve cezada yok

Son düzenleme:
@Mavi39
değişik firmalardan da fiyat alsaydınız biraz daha uygun bulabilirdiniz.

haziran ayından itibaren trafik poliçelerinde artış oluştu, tüm sigortalar geçen seneki fiyatlarını veremiyor,
geçen sene karşı araç için ödenecek rakam 26.800,00 TL iken bu sene 29.000,00 TL ye yükseldi, haliyle tedavi masraf tutarlarıda arttı.
39 plaka olduğu için gayet uygun rakam.
34 plakalar 450-500 arası o da en az.

Zaten benim arabam 467 liraya sigaraya yaptırdım 39. Plâka 34 olsa 450 veya 500 diyorsun fark yok onu demek istiyorum

@Mavi39
pardon ben 216 ya yaptırdın sandım.
araştırma yapma fırsatın olsaydı 467 tl den uygun bulurdun.
sigorta şirketlerinde fiyatlar çok oynak.
bende groupama sigorta var.müşteriye fiyat çalışıyorum resmen uçuyorum ☺

bende 1,3 motor 2011 premio var.
bu gün anadolu sigortadan zorunlu yaptırdım. 660tl fiyat çıkardılar. tabii ödedik. bir arkadaşım normal binek aracına 200 tlye yaptırmış sigortayı. yıllık vergisi 950 tl. yine bineğin 400 tl olduğunu öğrendim. ortalama yıllık 80 tl ek muayene geliyor buna göre 450+550+80=1080 tl yıllık normal bineğe göre fazla masraf yapmış oluyorum. bu hesap doğru mudur ?????
yoksa benmi matematiği unuttum 🙁

@furkanozkan
ben sigortayı 240 tl ye yaptırdım.akraba yeni otomobil sigortası yaptırdı 340 tl.sigorta ile ve hasarsızlık durumuna göre değişebilir.

Back