DeadSilence tarafından yazılan metin:
DobloM tarafından yazılan metin:
Merhaba TeamDoblo ailesi,
Bugün için bir firma ile, perde konusunda görüşme yaptım.
Rayları almak için aramıştım ama konu değişti biraz.
İşçiliği firmaya ait olmak üzere, kumaş tedariğini ben yapıyorum. Sadece ray ve kargo ücretini ödemek koşulu ile deneme yapacağız.
Sürgülü yanlar ve arka bagaj yanları olmak üzere 4 tane 2li ray ve sadece arka ray olarak Blackout kumaş ve tül kullanılacak. Arabayı ev görüntüsüne dönüştüreceğim.
Kumaşın özelliği; %99 ışık, %98 ısı, %98 ses yalıtımını belgeli olarak sağlıyor.
Tül ise görüntüyü şıklaştırmak için tercih edilecek.
İşlemlerin tamamlanması bir haftayı bulacak. Tamamlandıktan sonra, "tamamlanan projeler" içinde resimli olarak sergilenecek.
Arka cam hariç, 60-70TL + KDV gibi bir rakam olacak maliyeti. TeamDoblo için maliyetine olmak koşulu ile (sadece düz fiyat çekerim, 62 ise 65 gibi...)(KDV dahil şekline göre) sizlere sergileyeceğim.
Beğenen olursa 1 haftalık termin süresi ile sipariş verebilir.
Bu detaylar daha sonra tekrar sunulacaktır.
Saygılar sunarım. 🙂
Resimleri bekliyoruz...
🙂
Firma yan çizdi, bir sorun yaşıyorlar ama nedir ne değildir bilmiyorum.
Dönmüyorlar hiçbir görüşmeye...
Kendim birkaç profosyonel perde işçiliği ile ilgili kişilerle görüştüm ama, büyük firmalardan dolayı çekimserlik var.
Bende uygulamış değilim, demo araç yaratılır yaratılmaz, piyasada oto aksesuarlarında sözü geçen bir firma taklide girerse, hem fikrim çalınmış olur, hem de sermaye koymak zorunda kalırım.
Sermayeden kastım ise 150-200 bin TL gibi ciddi rakamlar, stok kapatma dediğimiz birşey. Satışa çıkacak tüm ürünü alıp, rakip firmaları imalata zorlamak. Bu da süre kazandırır.
Ama şuanda bunu yapmam demek, tüm işimin yönünü değiştirmem gerek.
En son evvelsi gün gene masaya yatırdık bu konuyu. Pratik bir çözümüm olursa, gittigidiyor gibi sitelerden kendim satışa geçeceğim biri vasıta ile.
Güzel de birşey söyleyeyim.
Annemin fikrine göre; ray sistemi olarak değil de, jaluzi gibi bobine sarmalı bir özel imalat yapabiliriz.
Kapatmak ve açmak için ipini çekmek ve bırakmak yeterli.
Ama dediğim gibi, örneğini gördüğü zaman büyük firmalar taklide girişecek. Çünkü aksesuar konusunda ilgili bir milletiz...
Özel sipariş vermek isteyen olursa yardımcı olurum. Fiyat çalışması ve mekanizma çalışması yapılır teklif geçeriz.
Bizim asıl çalışmamız böyledir. Kesin fiyatlar yoktur, 1 cm bile bazen rakamı ciddi derecede değiştirir. Çünkü biz imalatçıyız. Aracı kurum rolü üstlenmiyoruz.