DobloM
Fenomen Üye
- Adı
- Hilmi
- Kan Grubu
- B RH +
- Meslek
- Elektronik Müh.
- Modeli
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Füme
Merhaba TeamDoblo ailesi,
Bugün için bir firma ile, perde konusunda görüşme yaptım.
Rayları almak için aramıştım ama konu değişti biraz.
İşçiliği firmaya ait olmak üzere, kumaş tedariğini ben yapıyorum. Sadece ray ve kargo ücretini ödemek koşulu ile deneme yapacağız.
Sürgülü yanlar ve arka bagaj yanları olmak üzere 4 tane 2li ray ve sadece arka ray olarak Blackout kumaş ve tül kullanılacak. Arabayı ev görüntüsüne dönüştüreceğim.
Kumaşın özelliği; %99 ışık, %98 ısı, %98 ses yalıtımını belgeli olarak sağlıyor.
Tül ise görüntüyü şıklaştırmak için tercih edilecek.
İşlemlerin tamamlanması bir haftayı bulacak. Tamamlandıktan sonra, "tamamlanan projeler" içinde resimli olarak sergilenecek.
Arka cam hariç, 60-70TL + KDV gibi bir rakam olacak maliyeti. TeamDoblo için maliyetine olmak koşulu ile (sadece düz fiyat çekerim, 62 ise 65 gibi...)(KDV dahil şekline göre) sizlere sergileyeceğim.
Beğenen olursa 1 haftalık termin süresi ile sipariş verebilir.
Bu detaylar daha sonra tekrar sunulacaktır.
Saygılar sunarım. 🙂
Bugün için bir firma ile, perde konusunda görüşme yaptım.
Rayları almak için aramıştım ama konu değişti biraz.
İşçiliği firmaya ait olmak üzere, kumaş tedariğini ben yapıyorum. Sadece ray ve kargo ücretini ödemek koşulu ile deneme yapacağız.
Sürgülü yanlar ve arka bagaj yanları olmak üzere 4 tane 2li ray ve sadece arka ray olarak Blackout kumaş ve tül kullanılacak. Arabayı ev görüntüsüne dönüştüreceğim.
Kumaşın özelliği; %99 ışık, %98 ısı, %98 ses yalıtımını belgeli olarak sağlıyor.
Tül ise görüntüyü şıklaştırmak için tercih edilecek.
İşlemlerin tamamlanması bir haftayı bulacak. Tamamlandıktan sonra, "tamamlanan projeler" içinde resimli olarak sergilenecek.
Arka cam hariç, 60-70TL + KDV gibi bir rakam olacak maliyeti. TeamDoblo için maliyetine olmak koşulu ile (sadece düz fiyat çekerim, 62 ise 65 gibi...)(KDV dahil şekline göre) sizlere sergileyeceğim.
Beğenen olursa 1 haftalık termin süresi ile sipariş verebilir.
Bu detaylar daha sonra tekrar sunulacaktır.
Saygılar sunarım. 🙂