@Dobloo46
Kardeş bikac defa sordun galiba bu soruyu şöyle söyleyeyim nasıl kullanıldığına bağlı bir lastik 3 yıl sonra az kmde yapsan sertleşmeye başlar kullanımla alakalı bir durum tavsiyem choronoyu satıp binek tipi al daha konforlu sürüş keyfi olur
@Dobloo46
Ben sıfır km hiç yürümeden serviste söktürüp 900 liraya sattım bayide 1500 istiyorlar çünkü
Sen az kullandıysan temizle çek fotoğraf kpy internete en kötü 600 e gider ama tarihi ve dişleri eskiyse 300 e bile versen olur yani durumuna göre fiyat biç
@anka2556 komşuda dacia sandero var üzerinde 6x16 kapaklı jant var fabrika 205-55-16 takmış ama komşu ucuz bulduğu için kışlık 215-55-16 takmış aracın üzerinde güzel duruyor yani tuhaflık yok jantın et değeri nedir onu bilmiyorum ama 6 inc janta 215 ilk defa canlı olarak gördüm
@doblo3535
İmkanınız varsa lastiğin yandan ve yere temas eden kısımının görüntüsünü yükleyebilir misiniz bende merak ettim.55 Yanaktan ziyade 205/60/16 veya 2015/60/16 nasıl olur diye merak ediyorum.
Arkadaşlar pekü d3 e uygun yakıtı artı yönde etkilemeyen jant tavsiyeniz nedir
Orjinal çelik jantların görselinden sıkıldım değiştirmek istiyorum ofset ve oval çok parmaklı jantlar hoşuma gidiyor
Araçlarına farklı marka model çelik jant takıp kullanan arkadaşlar Yorumlarınızı alabilirmiyim ?