D3'e en uygun lastik hangisi

@seyit ali
(link)
(link)
(link)
Her markada şikayetler mevcut.Petlas kullandım kış lastiği memnundum.

@anka2556 lastikçiler çok bilmişlik yapıyor ama hiç bir şey bilmiyorlar ben takacağım ne olursa olsun umrumda değil her sene değiştiririm ne olacak sanki seneye de bu olmazsa başka ebatı denerim

@Dobloo46
Aynen takmamak lazım

Eskiden ab etiketimi vardı veya internetmi vardı önümüze geleni takar kullanırdık

Şimdi millet yok kayıyor yok efendim balon yapıyor adam gibi kullanan şoförler hiç şikayet etmiyor ama

Pirelli cinturato p7 blue en iyi si AA sınıfı, hankook ventus ise fiyat/ performansta en iyisi

Yaz ve kis lastiklerim ayri
205 55 16
Daha buyuk ebatlarda 17 jant takilmasi gerektiğini düşünüyorum kendi fikrim
Herkese hayirli aksamlar arkadaslar...

@doblo3535
Aracın üzerinde ki cronolardan sonra pırelliye karşı alerji oluştu bende.Güney kore lastikleri(nexen,kumho,hankok vb.)uygun fiyatlı denk gelirse onlardan kullanmayı düşünüyorum.Önceki aracımda nexen kullandım çok memnun kaldım.

Ben de hankook 'a yakınım

@Dobloo46
Evet başka marka almak daha iyi kore malı kaliteli ürün yapıyorlar kumho ve hankook müthiş lastikler ama bu ebatta hankook biraz yüksek 93 endeksi bile 300 lira ben kore malı çok kullandım sorunsuz ürünler

ben 97 endeksi xl lastik istiyorum petlas olunca 220 lira bu sebepten onu düşünüyorum

Petlas çok cabuk sertleşir bunu bilerek alnanı isterim. 5000 km sonra lastikciye geri verebilirsin.

@anka2556
Evet biraz sert olur petlas ama araçta ağır yani çok yumuşak olursa daha çok sorun olur bu yüzden bir deneyeceğim

@doblo3535
50 bin km dayandıysa çok güzel michelin bridgestone gibi markalarda ancak bu kadar dayanır.Bir kez daha boşuna fazla para vermeye gerek olmadığını görmüş olduk.Kumho da 50 bin km boyunca ilk kullanımdan son kullanıma kadar olumsuz bir değişiklik oldu mu?

Petlas zam yapmış geçen hafta 210 dediğine bugün 250 diyor diğer markalara yaklaşmış

@doblo3535
bilmezler mi.ellerinde ne varsa onu satmak istediklerinden kaynaklanıyor. yoksa ne anasının gözü millet.

@doblo3535
internetten balabilirsiniz belki. yakında onlarda da artar.

Back