Ben (link) ürünü aldım ama tavsiye etmiyorum bu modeli, daha kalitelileri var onlardan alabilirsiniz.
Tavsiyem; mikrofonlu alacaksanız gizli biryerde olmasın, mikrofon yetersiz, ben ikinci mikrofonu dahil ettim buna rağmen ses iyi gitmiyor. Çünkü mikrofonlar cihazın altında kalıyor. Cihazın üzerinde mikrofon deliği yok, konuşurken sesin çok uzaktan ve az geliyor diyorlar. Çözümü de var da uğraşasım yok 😀
Ürünün sorunları : Aldığım üründe hafıza kartı soketi tam çalışmıyor. Kart seçebiliyor. Hiç İngilizce bilmeyen bir kadına zorla seslendirme yaptırmışlar 😀 AUX mode on, Bluetooth device is ready to pair vs diyor çok rahatsız edici.
Ürünün güzellikleri : USB flash bellek, bluetooth veya aux kablosu ile her türlü bağlantı sağlanabiliyor. Sürüş esnasında araç içi görüşme yapılabiliyor. 64GB USB Flash belleğe bincelerce MP3 attım sardır sardır dinle 😀
Bu tarz bir ürün alıp aracınıza takacaksanız kaliteli olanlardan alın derim. Ülkemizde satılan ürünlerin tamamı aynı kalitede ve birbirinden ayıran tek özellik mikrofonlu ve mikrofonsuz olmaları, bazıları da 12v veya 5v ile çalışıyor, 5v ile çalışanların üzerinde 7805 regülatör var. Ben 12v girişi teyp üzerindeki kontak pininden aldım teyp açılınca cihaz da açılıyor. Kapanınca cihaz da kapanıyor. Aküyü de düşünmek lazım.