Babam markayı sever cadyy der
Ben özellik hastasıyım doblo derim
Her zaman da galip çıkarım.
Bazen oturduğumuzda cadyy nin özelliklerini say derim 3 - 5 özellik anca sayar
Ben dobloya bir başlarım sayarımda sayarım sonunda zafer benim olur.
enes kardesim 4 doblo elimden gecti
tek diyecegim ticari dusunuyosan doblo doblo doblo ........gerisi pismanlik..bil bizim komsuda var 2012 premio 1.6 23 binde dusunursen yardimci olurum cizik bile yok ama karar senin
@premio2012_55
abi öylede bir dobloyla anlaştık arabanın her eri dökülüyor.ister istemez doblo bende kalitesiz imajı buraktı.şimdi alaacağım araba belki 20000 km de sıfır ayarında ama hiç bir donanım yok.bende çok kararsız kaldım.aracı yarın sabah almayı düşünüyordum kafam karıştı.
37 bin tl ver nos modeli olsun yazik dicem.parana kusura bakma benim amcaoglu tepe aldi bir yil olmadan pisman olup satip sifir doblo aldi
ssna dicem bir dobloya bakipda karar verme bak bu benim doblo on numara
Konuyu baştan sona okudum. Bilinçsizce söylenmiş sırf marka algısı denen kelimelerle dolu.
1. Paranın kıymetini biliyorsan fiyatına göre iyi bir araç almak istiyorsan doblo al.
2.param çok benim için bu sınıfın en iyisi olsun diyorsan yeni connect al.
3. Partnerin motorunu PSA grubunundur senelerdir birçok platformda kullanıldı kendini kanıtladı. Fiyatına göre tercih meselesi.
4. Her zaman bağımsız süspansiyon en iyi süspansiyon değildir. Başka bir deyişle golf veya astranın bağımsız süspansiyonu yok. (bazı modellerde)
5. Bu sınıfta full olarak malzeme kalitesi en iyi araç connect. Ön konsolda yumuşak plastik kullanılıyor.
@Sezgin Tok
2002 Fiat-Tofaş Kartal Beyaz
2004 Peugeot Partner 1.9D Kül Gri
2005 Ford Focus Ghia TDCİ Siyah
2008 Ford Connect Glx TDCİ Magnum Gri
2009 Ford Focus Titanium X TDCİ Simli Siyah
2014 Doblo 1.3 Mjet Premio Bordo