D3 36000 FİYAT NASIL ACİLL

@İlhan68aksaray
abi bilmiyorum ama malzeme kalitesi çok düşük geldi bana

kullanımdan kullanıma çok fark var.hor kullanmışlardır aracı.hayırlısı olsun.

@eneser
Malzeme kalitesi derken bence o kadar kötü değil bineklerle kıyaslama ama kendi sınıfı içerisinde o kadar kalitesis değil. Tabi karar senin de doblo başka bence cadyy de kullandım emin ol doblo başka birşey zevkli yani parasının arabası. Cadyyde 2006 model alacağına dobloda 2010 al özellik olarakta dolu dolu sürüş olarakta zevkli. Tabiki kusurları olacak kasa değişti bütün sistem değişti

Doblomu alırken bende çok araştırdım bulamadım vazgeçtim binek türü baktım derken bu dobloyu buldum hiçbir kusuru yoktu hiçbir arızası yoktu sorunsuz biniyorum sadece yağ su gibi temel ihtiyaçlarını yaptırdım ufak tefek aksesuar yaptırdım biniyorum. 2011 1.6 premio aldığımda 48300 deydi şimdi 54000 yaklaştı. Kullanmadan kullanmaya fark var.

yeni araçların kaporta hemen hemen hepsi aynı.kaput neredeyse yarısı kadardır.bunu bile güvenlik için yapıyorlar.

@eneser

Yahu daha geçen haberlerde gördük sakarya'da bir aile d1 dobloyla yol kenarına uçtu araç ton balığı kutusu gibi ikiye bölündü. Kendisinden sonra gelen bir nesili sen öncekiyle kıyaslarsan hataya düşersin. Bu araba d3 kasada çağ atladı. Tabii yine de tercih sizin. İçine sinmiyorsa doblo hiç alma derim ikinci el istenilen bir araba bulmak çok zor 👍

Arkadasim doblo 2 den sonra kaliteyi bozdugunu dusunen biri olarak ..biraz bekleyip fordun yeni cikardigini almani tavsiye ederim ..acele etme

Bi taksici tanidigim torneo courier aldi sifirini 45 e aldi ..ben oyle bir araba gormedim ..araba almadan once bi ondan surmenide tavsiye ederim

Benim 2005 1.3 multijet aracim var 115.000de ..tamam ful paket degil ama yeni dobloyuda surdum o kadarda buyutulecek bir arac degil ...verdigin parayada deger mi orasida tartisilir

@ahmetkl38
Yok artık ben gülerim bu yoruma sadece 😀 ben doblonun 3 nesline de bindim son aldığım d3 kasadan gelen zevki diğerleri mümkün değil veremez. 35 bin lira verip en donanımlı bindiğiniz arabanın neyini tartışacaksınız merak ettim?

@wilyimcyenide malzeme kalitesi aşırı düşük haksızmıyım.bana mo öyle geliyor

Kardesim ben sanayideyim ..kimse aracina kotu demez tabiki ..bagalit kasa yeni araclarda kaliteyi donanim özelliklerine gore belirlemek ne kadar dogru ...tam donanimli kaliteli bir araci ve yeni model bir araci 36 milyara aliyorsun ..peki tam donanimli bir fordu veya caddyi 36 milyara alabilirmisin ...

Su an 2. El piyasasida yuksek ..40 milyar butceyle 2. El arac alinacagina bekleyip sifir arac almak bence daha mantikli ..

Kardesim sen imkanin varsa butcen yerindeyse ..ford courier veya caddy bak bi sürüşü fln da gayet tatmin edici ..saglamlik esasina geLincede ispat istersen ...şu an cogu sirket fordunkini kullanmaya basladi ..2. El piyasasida olusmaya basladi zaten ...fiatin yeni araclarinda piyasada 2. El cabuk olusur zaten ..cunku kalite dusuk fiyat ucuz oldugundan dolayi ..birde görüyoruz segmentindeki araçlardan görünüş farkli ama kaliteye gelince segmentinde ucuz ..fiyat farki bile bazi seyleri belli ettigini dusunuyorum

doğru söylüyorsun geçenlerde bir tane courier inceledim çok oturaklı.sıfırına en fülü 51000 istediler

Back