D3 36000 FİYAT NASIL ACİLL

Doblonun genislik sebebi daha ticariye yakin uretiyor bu yuzden ..ancak aile icin kullanilacaksa caddy ve ford daha konforlu ..onuda senin ihtiyacin belirler tabiki

Kardesim onlar fransiz araci oldugu icin motor yapilari daha farkli oluyor ..ustalarida daha önemli o araclarin...ama onu hic kullanmadim ..kullananida kayseride fazla degil yeni kasalarini

Bence bir yedek parça fiyatlarına bak belki ilerde gerekir.
Bir sürpriz ile karşılaşma.
Araştırmak iyidir.
Saygilar

Yeni kasa doblolarda genelde ..ya vites kutusundan ...ya direksiyon kutusundan ...yada adam ön tamponu kaldirimda kaliyor kiriliyor oda ...hani paket ozellikleri dersen ..40 milyari verdikten sonra illaki iceriginde birseyler olacagini biliyoruz

Vergi olayini da unutmamani tavsiye ederim ..burda dusuncelerimi soyledim ..tabiki karsi dusuncelerde olacaktir ..yanlis yonlendirmek gibi bir niyetimde yok kardesim ..rabbimin hayirlisini ve en guzelini vermesi dilegiyle

@ahmetkl38
zaten doblonun bu kronik sıkıntıları kafamı karıştırıyor

@eneser
parça sıkıntısı değil fiyatlarını öğren
ben alırken arka sol stop da ufak kırık vardı 70 tl ye değiştirttim .
sence caddy nin arka stop u kaç para ....
bu ve benzeri kıyaslamalar dan bahsettim

@eneser
1.6 M.Jet 105Hp Premio Plus (Gri / Black) 55.950 bunlar internet fiyatları bayii 1000-1500 indirim yapsa 54-54.5 alınır diye düşünüyorum. Yeni d4 alan arkadaşlar kaça aldınız araçlarınızı. Ha bide team doblo ailesine özel 1000 tl indirimde var 53-53,5 d4 1.6 premio plus. alınmazmı.

@ahmetkl38
2013 partner tepee.20000 km 37000 e anlaştım boş modeli.iyi yapmışmıyım.araç hoşuma gitti görünüş olarak.

@eneser
aga kısmet neyse o hayırlı olsun demek düşer bize

o para bende olsun 2011 de olsa 1,6 premio doblo alırdım 🙂

birazda zevk meselesi sana kalmış

@ahmetkl38
sen hiç d3 premio kullandın mı?o caddy dediğin araç yanından bile geçemez konformuş ne konforu var ki.arkalar makas.camlar açılmaz.daha ne konforu onu anlamadım.yeni kasa ford dersen tamam derim ama onada 15,000 tl fazla vermeye kesinlikle değmez.

Dobloyu neden seviyorum biliyormusunuz?
4 cam otomatik
Bağımsız süspansiyon
Geniş iç hacim
Güçlü motor, uygun yedek parça
Şık tasarım, gösterişli kasa
Cadyy nin en fulu life geçer onda bile hala 4 cam otomatiği yok bağımsız süspansiyon yok kasada ufak tefek değişiklik dışında ciddi bir değişim yok.
Ford bu sene yeni 4 cam otomatik koydu ve uçuk bir fiyat la piyasaya sürdü.
Doblonun işçiliği kötü diyenler ford da aynı işçilik var plastik çokta iyi değil.

Back