D3 36000 FİYAT NASIL ACİLL

eneser

Azimli Üye
Adı
enes
öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim.2012 1.6 premio 70000 km de boyasız start-stoplu doblo 36000 e el sıkıştık fiat nasıl? araba konusunda kafam karıştı.forumlarda çok yaktığı söyleniyor.bir de kronik sorunlardan bahsediliyor.vites geçme sıkıntısı vs.görüşleriniz nedir bu araç alınırmı?not:eski aracım d1 1.9 jtd şimdiden herkese teşekkürler.

Kardeşim günaydın öncelikle aracın fiyatı uygun sorun etme bakımları düzenli yapılmış ise bence değer o fiyata. Evet kronik arızaları var ama hepsinde var diye de birşey yok bende 2011 1.6 premio var alışana kadar vites geçişleri sorunlu diyordum şimdi alıştım aracı devrinde vites geçişi yaparsan ve vitesleri hızlı değiştirmez isen sorun yok. Çok yakması ise sana bağlı kullanmana bağlı şehir içi en son ölçümüm 6.5 şehir dışı 4.9 tabi istanbul trafiği ile kıyaslayamam. Hayırlı olsun Allah kaza vermesin

@İlhan68aksaray
günaydın abi.öncelikle teşekkür ediyorum içimi biraz ferahlattın.forumlardaki yazıları okuyunca arabadan soğumuştum.bügün inş arabayı alacaz.alırken dikkat etmemiz gereken,baktırmamız gereken yer varmı.

Öncelikle km ye baktır orjinalmi baskı balata, turbosuna baktır. Motordu kaportaydı zaten biliyorsun. Birde amasör üst takozlarına baktır geneli ses yapar 2012 de iyikeştirmeye gittilerdi. Başkada başlıca baktıracağın bir yer yok. Geri kalanınada bindikce sürdükce tanırsın aracı. Kardeşim ben bu dobloya bindikten sonra başka bir ticariyi kapıya koymam ne cadyy ne connet. kasa, yol tutuşu, özellik olarak gerçekten güzel ve yakışıklı. Bütün serilerine bindim (D1-D2 ve şu anda D3 ) alışınca seversin

@eneser öncelikle aileye hoşgeldin keyifli forumlar aracın hayırlı olsun güle güle kullan resimleri bekliyoruz

@volkan guney
sizcede fiyatı uygunmu?fotoları akşama atıyorum inş

@eneser
Aracın durumuna göre fiyat normal kafana takma

fiyatı km ve modele göre uygun kardeşim

ben 1 ay oldu alalı türk kahvsi 2010 1,6 98000 de 31,750 ye aldım Ankara'da

sol arka çamurlukta lokal boyası var

değişen boya durumunda güzelse bu fiyat eder aracın

şimdiden hayırlı olsun

hayirli olsun bende 2012 1.6 45 bin km arabadan assa inesim.yok tadina doyulmuyor.fiyati normal bence daha assa fiyata bulursun ama turşu olmus arac olur.sanirim bakimi yap yakisi tek yerden al arkana bakma hayirli olsun

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin senin aracı fiyatı gayet uygun benim aracım 2012 101000 km uzun şase bende bi ara satıp d4 almayı düşündüm benim aracım uzun oldugundan arkaya ben özel koltuk yaptırdım ben satmayı düşündüğümde 36000 istemiştim aracıma 34000 verdiler sadece sag ön kapı altında lokal boyası var anlaşamadım vermedim aslında birazda vazgeçemedim ondan da vermedim bu arabaya alışınca emin ol başaka hafif ticarilere binmeyeceksin herşeyi ile uygun bakımlarıda uygun parçalarıda uygun birde asıl önemli olan duruşu ne connect de var nede cady isabetli bi karar almı

2011 1.6 Premio 58 binde geldi kapıya şuan 72 bin hiç bir sorun yok sadece akü değişti 👍
Umarım da olmaz şeytan kulağına 😀

hayırlı olsun.sıkıntı olmaz.uzun yıllar binersiniz inşaallah.

1,6 nın yeri ayrı zevkini alınca hiç bişeyi düşünmezsin yeterki bakımlarını yaptır... 👍

abiler arabaya baktırdım iyi çıkmadı motoru .bir de 2012 model araba alıyorsun cam açma düğmsi bozuk.sürgülü kapı arzalı hepsi böylemidir bilmiyorum ama çok heveslendiğim doblodan soğudum.

@eneser
Hayırlısı olsun kısmet değilmiş. Hepsi öyle değil tabiki sana öylesi rastlamış. Daha iyisini bulursun.

Back