Chiptuning Yaptık Cargoma:)

bende chip tunig yaptırdım gercekten cok memnun kaldım benim araçda birde blow off vardı vites aralarında ki o 1 yada 2 saniyelik de kayboldu tavsiye ederim

lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız.

Merhaba arkadaşlar*B). Bu Chip uygulamasında beni aydınlatırsanız sevinirim. Çünkü bazı insanlar digital ekranda yakıt tüketiminin düşmesine rağmen hesap yapınca yakıt oranı ya değişmedi, aksine arttığını iddia ediyorlar. Yani beygir gücünü, torku vs. yi arttırıyorsa bu cihaz nasıl yakıt tasarrufu yapacak ki sorusunu aklıma getiriyor açıkçası.:?

aracın gücü yükseldiği için gaza basma derecen biraz yavaşlıyo. yani gaz pedalının üzerinde yaşamamaya başlıyosun. daha az gazla daha fazla ivme kazanıyo araç. o yüzden az yakıyo.

aracına yazılım yapan arkadaşlar kutu içi filtre takmayı ihmal etmeyin.hem motoru rahatlatırsınız farkınıda hissedersiniz *B*

Hemşehrim,
Şu kutu içi filitre olayı lafamı çok karıştırıyor, servis toz girer, gömleği çizer, üzülürsün diyor.
Bunu bi açıklarsan 20000 bakımaında değişiterebilirim.

Arkadaşlar 33 sayfayı tamamen okudum kimse 1.4 benzinli motorlara olup olmadığı konusunda birşey yazmamış. Bende bir danışayım dedim yaza doğru bende beyine yazılım attırmayı düşünüyorumda bizim 1.4 motorlara olur mu acaba?

senin araca da uygulanır alper abi fakat turbo beslemeli motor kadar etkisi olmaz. pek anlaşılmaz yani.

O zaman hiç bulaşmayalım biz bu işe fethi kardeşim 🙂
77 beygirimizle mutlu mesut devam edelim *tup*

aynen öyle yap abi. bide lpg varsa arabada ooof. yeme de yanında yat. devir ekonomi devri abi. 🙂

bende aranıza yenı katıldım. herkese hayırlı kazasız surusler.
doblo ile ilgili ilk ilgimi çeken konu bu oldu. bende aracımın 105 bg e çıkarmayı duşunuyorum ama taktıracagım marka konusunda kullanıcılardan tavsıye beklıyorum.

hoşgeldiniz. istanbulda bir serviste yapılıyormuş bu iş. yaptıran da vardı sitede. 1.3 multijet 105hp ye çıkarmışlar.

dün almanyadan racechip geldi aracım 1.9 multijet takayım bakalım nekadar değişme olucak yakıt olsun çekiş olsun,ilerleyen zamanda yazmaya devam.

inşallah kalkışlarda kafayı sallamaz araç. genelde öyle oluyor çünkü.

arkadaşlar cipi kendim taktım.gözle görülür bir serilik oldu sıtandart ayarında şu anda istersen ayarlarla oynaya biliyorsun.araba 3.vites 60 veya 80km le nasıl kafa kaldırıyorsa 5. vites 110km giderken kafa kaldırıyor.yakıt nasıl daha bilmiyorum yarın fulleyip km sıfırlıcam daha önce 29krş yakıyordu şimdi ne olucak görücez.

baki abi mümkünse tuzladaki ustanın telefon ve adres bilgilerini gönderebilirmisin.? henüz özel mesaj hakkım yok sanırım.attım ama gelmedi sana galiba. teşekkür ederim.

hayırlı olsun kardeşim

merhaba bekir..bu soruyu bir çok kişi sormuş bu başlık altında diger başlıklar altında.. uzun süre kullanan arkadaşlar mevcut forumda onlarda cevap vereceklerdik fakat şuana kadar kötü bir yorum okumadım..bende düşünüyorum. ancak baki abiye ulaşamadım henüz. ö.m. gönderemiyorum.. forumun yenilenmesiyle bir alakası varmıdır acep?

Back