Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah baktım parlıyordu pırıl pırıl gözümü aldı parlaklıgı 😉

Ahmet Abi su arabanın içine yayılmıştır sürücü ve yıolcu bölümündeki halıyı kontrol et ıslaklık olabilir eğer halı yıkama makinan varsa suyu hiç kalmayacak şekilde emdir ve arabayı havalandır yoksa kokudan duramazsın çok kötü koku yapar bilgin olsun

arka yolculara ve öne su gelmemiş. sanırım bagajdan akmış.bagaj döşemesi söktüm, yıkadım arabanın içini sidim kuruladım.Şuan tertemiz oldu. buda bize bir ders oldu

arabanın içinin ıslanması çok kötü gerçekten

1 hafta oldu garajında mışıl mışıl yatıyor.

hayırlısı olsun

Servisden geldi aracım.

Airbag ışığı yanıyordu o çözüldü (inşallah bu sefer komple çözüldü)
Arka ve ön Fiat amblem değişti. Sağ kapı plastiği oynuyordu o sabitlendi.

Motor kısmından tık-tık-tık ses geliyordu klima borusu sürtüyormuş oda yapıldı.

Herkese selamlar
hayırlı olsun.

Teşekkürler ancak bu tık-tık-tık sesi gelmeye devam ediyor. Vallahi billahi deli etti beni. Konu açacağım foruma zaten 🙂

Aytaç d2 doblo kullanırken ondada bi tık tık ses vardı motor kulakları ve şanzuman kulaklarını değiştirttik düzeldim bence kulaklarda sorun olabilr

doblomun ön tamponuna biri park ederken yaslamış ve ayağından civatası atmış kaportacıma gittim halletti ALLAH tan tamponun dış tarafına bi hasar oluşmamış

şu arabaya yaslanmanın amacı ne çok merak ediyorum. Hele yabancı birinin arabasına yaslanmak....

hanefi büyük ihtimal ile araba ile yaslamış çünkü ayağının civatası atmış neyse taktırdım

güzelce temizledim yıkadım bayragı asma zamanı gelmişti ve astım
q9jM1D.jpg

M9op5Q.jpg

Q1vBE3.jpg

X29k7R.jpg

Maşallah İsmail doblon gerçekten çok güzel temız bakımlı maşallah Allah nazarlardan korusun

Aracım tık-tık sesini çözemediğimden ve bazen ilk marş da çalışmadığından ve son olarak immobilizer uyarısı verdiğinden servise bıraktım dün beklemedeyim hala.

bugün bir güzel yıkadım evin önünde.motoru falanda güzelce yıkadım deterjanlı su ile.şansımıza hava çakmaya başladı.

Mehmet Abi bende temizledim ama öğleden sonra fena yağmur geldi

bizim evlatta bugünkü yağmura karşı garajında mışıl mışıl uyudu 🙂 🙂

3 günden beri yayladaydık bügün yolu degiştirip dag yolundan geldik yolda gerçekten dag yoluymuş 😀 önü hariç arkası kople toz oldu birazda çamur bi yıkadım sildim içini süpürdüm komple ne varsa çıkardım 1 saat kadar havalandırdım tertemiz oldu miss gibi 🙂
sonkez temizledim

güle güle kirletin.ben motoru ve dışını hallettimde içi berbeat oldu.temizleyemedim daha.

Back