Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Komple ön takım amortisör dahil değiştirdim.
hayırlı olsun fiyat ne kadar tuttu?

D2 aracımın bagaj lambasını söktüm bagajın sağ ve sol tarafına hoparlörlerin altına 30 cm lik beyaz led şerit çektim güzel oldu.Şimdi sıra iç aydınlatmada.

krom eşik,kapı kolu v.b aksesuarları nereden bulabilirim

Serdarengin ile iletişime geçerseniz teamdoblo orjinal aksesuarlarından alabilirsiniz

Sabah araca bindim torpidoyu açar açmaz kilit/mandal kısmı elimde kaldı.Mandalı sabitleyen çentikli kısım kırılmış

Servise gittim komple torpido+işçilik 186 tl tuttu yani haşırt the black board 🙂

Ercüment Abi geçmiş olsun bizimkilerede hep diyorum torpidoyu dikkatli açın diye çünkü zorlanırsa kırılır

Sabah araca bindim torpidoyu açar açmaz kilit/mandal kısmı elimde kaldı.Mandalı sabitleyen çentikli kısım kırılmış

Servise gittim komple torpido+işçilik 186 tl tuttu yani haşırt the black board 🙂

geçmiş olsun.

dün ön takımları yaptırdım keçe patlamış onu sonra aksları falan değiştirip baılarını tami,r ettirdim gitti 500 kağıt 🙁 biraz üzdü ama sonrada araba baya değişti eskisine göre dahada rahatladı 😉

Hayırlı olsun bakım iydir bakımlı arabada can güvenliği üst düzeydedir

bugün akü bitti :| aküyü değiştirdik

hiç aküm bitmedi 2009 da fabrikadan çıktığı akü üzerinde hala 🙂 yarıyolda bırakacak diye korkuyorum.

İçini temizledim dışına dokunmadım çok sıcaktı hava.

4 adet lastik almak istiyorum dobloma uzerinde fabrika cikis lastikleri var gecen ay tuv den gecti disleri var hala ama kislikmi yoksa yazlikmi alsam karar veremedim...

Osman hayırlı olsun akün

Hanefi hiç tepki vermeden bitiyor bilgin olsun

Ayhan Abi bence sen bi takım kışlık al yazlıklar seni idare eder

Çok sık ormana dağa gidiyorum, orada bitmesinde nerede biterse bitsin 😀

bitebilir dikkatli ol

doblomun ön tamponun sol ayağı atmıştı biri park ederken dokunmuş heralde kaportacıma gittim sağolsun halletti kırılmamış ayak çıkmış d3lerde tampon kırılmaması için tamponun ayakları farklı imiş onu taktırdım

gelincede iç dış motor teizlik yaptım hızlı cila uyguladım tertemiz oldu tosunum😀

Back