- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
olm anlatma şunları canımçekiyo bak getirecem arabayo dayayacağım kapına ha..İsmail güle güle kirlet bende dısınıa hızlı cila uyguladım lastikıleri parlattım içini komple tavan koltuklar paspaslar dahil aspirix li su ile yıkadıö daha sonra sulandırılmış süt ile koruma sağladım motoruda sildim mis gibi oldu tosuncuk😀
ayarlayalımda benimkiyle 2 doblo olsun abi 😀 😀 gidip bırakalım kapının önüne *happy*olm anlatma şunları canımçekiyo bak getirecem arabayo dayayacağım kapına ha..İsmail güle güle kirlet bende dısınıa hızlı cila uyguladım lastikıleri parlattım içini komple tavan koltuklar paspaslar dahil aspirix li su ile yıkadıö daha sonra sulandırılmış süt ile koruma sağladım motoruda sildim mis gibi oldu tosuncuk😀
ahahhaah 😀 iyi olur valla baskını yapalım serdar abiyle 🙂gelin 2 doblodan mı korkacam 😀
şaka biyana bigünde ayarlıyalım temizlik buluşması yapalım ama önceden gidelim toz topraklı yollarda kirletelim sonra temizlik yapalım😀
gelin 2 doblodan mı korkacam 😀
şaka biyana bigünde ayarlıyalım temizlik buluşması yapalım ama önceden gidelim toz topraklı yollarda kirletelim sonra temizlik yapalım😀
aynen 🙂) cilaya hasret bizimkiler 😀 ömürlerinde kaportalarında cilamı görmüşler 🙂))
Yalnız çizikler canımı çok ama çook sıkıyor ya 🙁 Hele ki şu plajda olan şey neyse boyayı sökmüş yerinden altındaki gri alan gözüküyor 🙁