Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İsmail güle güle kirlet bende dısınıa hızlı cila uyguladım lastikıleri parlattım içini komple tavan koltuklar paspaslar dahil aspirix li su ile yıkadıö daha sonra sulandırılmış süt ile koruma sağladım motoruda sildim mis gibi oldu tosuncuk😀

İsmail güle güle kirlet bende dısınıa hızlı cila uyguladım lastikıleri parlattım içini komple tavan koltuklar paspaslar dahil aspirix li su ile yıkadıö daha sonra sulandırılmış süt ile koruma sağladım motoruda sildim mis gibi oldu tosuncuk😀
olm anlatma şunları canımçekiyo bak getirecem arabayo dayayacağım kapına ha..

olm anlatma şunları canımçekiyo bak getirecem arabayo dayayacağım kapına ha..
ayarlayalımda benimkiyle 2 doblo olsun abi 😀 😀 gidip bırakalım kapının önüne *happy*

aynen kardeşim....

gelin 2 doblodan mı korkacam 😀

şaka biyana bigünde ayarlıyalım temizlik buluşması yapalım ama önceden gidelim toz topraklı yollarda kirletelim sonra temizlik yapalım😀

şaka biyana bigünde ayarlıyalım temizlik buluşması yapalım ama önceden gidelim toz topraklı yollarda kirletelim sonra temizlik yapalım😀
ahahhaah 😀 iyi olur valla baskını yapalım serdar abiyle 🙂

adam önce kirletelim diyo ya🙂)))
la bizimkiler hep kirli🙂))

aynen 🙂) cilaya hasret bizimkiler 😀 ömürlerinde kaportalarında cilamı görmüşler 🙂))

Hep böyle buluşmalara katılmak istemişimdir abi ama bi yıl daha hasret kalıcam malum ehliyet yok 😀

Keşke buluşmalara bende katılsam abiler ya :/

aynen 🙂) cilaya hasret bizimkiler 😀 ömürlerinde kaportalarında cilamı görmüşler 🙂))

ahahh aynen🙂

oğuz sana dua eder bak doblolar🙂 cennetlik olursun🙂

Serdar Abi yapacağız inşallah sizinkilerde canlansın aslında senin derin bordo müthiş bi renk hele bakılsın harika parlar

bende en son bayramda yıkamıştım dahada ellemedim 😀
geçen silecekleri yeniledim rahat ettim .istanbuldaki o yağmurta eskileri iş görmedi.

Oğuz yapalım bi buluşma çeşme başı temizlik günü olsun 🙂

Hanefi bi gün ayarlıyacağız biraz havalarda serinlesin

Yalnız çizikler canımı çok ama çook sıkıyor ya 🙁 Hele ki şu plajda olan şey neyse boyayı sökmüş yerinden altındaki gri alan gözüküyor 🙁

Yalnız çizikler canımı çok ama çook sıkıyor ya 🙁 Hele ki şu plajda olan şey neyse boyayı sökmüş yerinden altındaki gri alan gözüküyor 🙁

yakında rotuş ile mini onarımlar hakkında bir çalışma yapacam.tatil dönüşü ilk işim bu olacak.sizi çizikten sökükten kurtaracam.

pasta cila koruma şart🙂

ben sanayiiden rötuş boyası aldım hala duruyor. Raptor abi artık seni bekliyorum 🙂

tamam Oğuz beklemedeyiz 🙂

Back